Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cinci jucători, cale liberă către despărţirea de FCSB! Fotbaliştii care au şanse mari să plece de la Bucureşti în vară

Cinci jucători, cale liberă către despărţirea de FCSB! Fotbaliştii care au şanse mari să plece de la Bucureşti în varăgalerie foto

FCSB

Comentarii

Cu doar şase etape rămase din această ediţie a play-off-ului, sezonul se apropie de final, iar contractele mai multor jucători de la FCSB sunt pe cale de a expira. Fiecare dintre aceştia se luptă pentru locul său în lot în ultimele runde.

După victoria din a patra rundă a play-off-ului, împotriva Farului Constanţa, FCSB a reuşit să se apropie la doar două puncte de lider şi visează că va reuşi într-un final să recucerească titlul.

Roş-albaştrii nu au mai câştigat campionatul din 2015, când reuşeau un al treilea triumf la rând, sub comanda lui Costel Gâlcă, după ce Laurenţiu Reghecampf stătuse pe bancă la precedentele două.

Cinci jucători, cale liberă către despărţirea de FCSB

În cazul în care echipa sa ratează titlul pentru un al optulea an la rând, Gigi Becali va lua noi decizii radicale la FCSB, iar cinci jucători, ale căror contracte expiră în vară, se luptă pentru locul lor la club.

Situaţia primului dintre aceştia, Deian Sorescu, este clară: ”tricolorul” este împrumutat de la Rakow, iar singurul caz în care transferul definitiv s-ar realiza ar fi cel în care vicecampioana devine campioană, conform patronului.

Al doilea, Joonas Tamm, este fundaşul central cu cele mai multe minute pentru FCSB în acest sezon, dar estonianul a demonstrat că este la fel de capabil de gafe ca partenerul său, Joyskim Dawa.

Fotbaliştii care au şanse mari să plece de la Bucureşti în vară

Valentin Creţu este al treilea nume de pe listă, ajuns la 34 de ani şi în dizgraţia lui Gigi Becali. Fundaşul lateral a fost desfiinţat de patron după victoria cu Sepsi şi are şanse minime să mai prindă minute în acest sezon.

Al patrulea dintre aceştia este Billel Omrani, care era ”febleţea” lui Becali înainte de a ajunge la FCSB, dar a ajuns între timp unul dintre jucătorii care provoacă cele mai multe controverse la club.

Impactul său la Bucureşti a fost mult sub aşteptări, iar, cel mai probabil, şi algerianul va pleca în această vară, odată ce îi va expira contractul cu vicecampioana.

Iar ultimul fotbalist care are şanse mari de a pleca de la FCSB la finalul sezonului este Boban Nikolov. Internaţionalul macedonean s-a plâns că nu prinde destul minute deja, dar situaţia sa nu s-a îmbunătăţit, astfel că are perspective minime de a semna prelungirea.

 Galerie foto

Afla mai multe despre: fcsb 

viewscnt
Articole similare