Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cele două formaţii din Superligă pe care le susţine Benny Adegbuyi: ”Este echipa cu care am crescut, care ne-a adus cele mai multe bucurii de-a lungul anilor”

Cele două formaţii din Superligă pe care le susţine Benny Adegbuyi: ”Este echipa cu care am crescut, care ne-a adus cele mai multe bucurii de-a lungul anilor”

Superliga

Comentarii

Unul dintre cei mai cunoscuţi luptători din România, Benny Adegbuyi (38 de ani) a dezvăluit că este şi un împătimit al fotbalului. Acesta a recunoscut că susţine două formaţii din Superligă, între care, paradoxal, există o oarecare rivalitate, U Cluj şi FCSB.

Benny Adegbuyi a reuşit să îşi croiască un drum de succes în lumea sporturilor de contact, însă cariera sa ar fi putut lua altă întorsătură, în contextul în care acesta a fost şi un împătimit al fotbalului şi bachetului.

Chiar şi în ziua de azi, luptătorul încă urmăreşte meciuri de fotbal, dezvăluind că le susţine, paradoxal, pe FCSB şi U Cluj, echipă înfrăţită cu marea rivală a roş-albaştrilor, Dinamo.

Cele două formaţii din Superligă pe care le susţine Benny Adegbuyi

Născut la Cluj-Napoca, acesta încă are o afinitate pentru echipa din oraşul său natal, în timp ce FCSB i-a rămas în suflet datorită faptului că i-a adus ”cele mai multe bucurii” de-a lungul anilor.

”(n.r. eşti foarte înalt, de ce nu ai făcut baschet, de exemplu?) Să vă povestesc, am făcut puţin baschet. Aveam antrenamentele la Cluj şi mergeam cu ocazia, pentru că nu aveam maşină.

Noroc cu un antrenor de fotbal din Aiud care mă mai lua cu maşina până la Cluj. Era greu, făceam naveta. (n.r. de ce nu te-ai mutat?) Antrenorul a insistat la mama să mă lase să mă transfer la liceul sportiv pentru că echipa era în Divizia B, voiau să mă promoveze şi eram talentat.

”FCSB este echipa cu care am crescut, echipa care ne-a adus cele mai multe bucurii de-a lungul anilor”

Mama, care lucra în Italia atunci, a considerat că Clujul este un oraş periculos şi e mai bine să merg în Italia să muncesc. Nu am mai ajuns la Cluj, s-a pierdut şi pasiunea pentru baschet.

(n.r. am înţeles că ai jucat fotbal?) La Metalul Aiud, fundaş central, dar nu m-am regăsit. (n.r. dar bănuiesc că acum te uiţi la fotbal, cu ce echipe ţii?) Cu U Cluj şi FCSB.

FCSB este echipa cu care am crescut, echipa care ne-a adus cele mai multe bucurii de-a lungul anilor! Mă ştiu cu câţiva oameni de pe acolo, inclusiv cu Mihai Stoica.

Pe Becali nu-l ştiu, dar poate ne ajută cu o sponsorizare, că avem nevoie. Ha, ha, ha!”, a declarat Benny Adegbuyi, pentru Gsp.

Afla mai multe despre: benny adegbuyi 

viewscnt
Articole similare