Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Panduru a recunoscut: ”Nu am cum să nu fiu bucuros când câştigă Steaua în Ghencea. Asta vreau, o singură Steaua” | EXCLUSIV

Panduru a recunoscut: ”Nu am cum să nu fiu bucuros când câştigă Steaua în Ghencea. Asta vreau, o singură Steaua” | EXCLUSIV

Steaua

Comentarii

Invitat în studioul Orange Sport în urma victoriei obţinute de CSA Steaua în ”derby-ul României”, împotriva lui Dinamo, Basarab Panduru a recunoscut că l-a bucurat rezultatul obţinut de ”militari” şi a punctat că toţi fanii roş-albaştri îşi doresc o singură Steaua.

Dinamo nu mai pierduse din noiembrie înainte de a veni în Ghencea pentru ”derby-ul României”, dar s-a ”îngropat” singură în meciul împotriva marii rivale, cu două gafe în prima jumătate de oră.

Căpitanul ”câinilor” a fost primul vinovat, după ce a comis un penalty halucinant, înainte ca portarul Oncescu să gafeze şi mai incredibil, numai 10 minute mai târziu.

”Nu am cum să nu fiu bucuros când câştigă Steaua în Ghencea”

Aşdar, ”militarii” s-au depărtat la nouă puncte de marea rivală şi au reuşit să revină pe primul loc în Liga 2, având şi mari perspective de a obţine în cele din urmă dreptul de promovare.

Invitat în studioul Orange Sport în urma meciului, Basarab Panduru a recunoscut că este foarte bucuros că fosta sa echipă a reuşit să se impună împotriva marilor rivali.

Fostul internaţional român dezvăluise că o susţine pe CSA în disputa cu FCSB, întrucât, oficial, Steaua are în palmares Cupa Campionilor, iar dorinţa sa este ca întreaga dispută să înceteze.

Panduru a afirmat că vrea ca o singură ”Stea” să existe şi ca aceasta să joace în Ghencea, cu zeci de mii de oameni în tribune meci de meci, aşa cum era în perioadele de glorie ale clubului.

Panduru, după CSA Steaua - Dinamo 2-0

"Sunt bucuros. Nu am cum să nu fiu bucuros când câştigă Steaua în Ghencea. Asta vreau, o singură Steaua. Toată lumea s-a săturat de disucuiile astea din jurul echipei.

Vreau o 'Stea' şi să joace în Ghencea. Care e Steaua? Nu se termină niciodată discuţia? Aşa o ţinem tot timpul? Să rezolvăm odată, că lumea numai înţelege, nici eu nu înţeleg.

Cei care se ocupă să spună că asta e Steaua, să vină 20-30.000 de oameni pe stadion. Asta trebuie să fie, dar acum să vedem ce se decide.

(n.r. - rulează imaginile cu fotbaliştii care sărbătoresc victoria cu galeria). Ce frumos!”, a declarat Basarab Panduru, la Orange Sport.

Afla mai multe despre: csa steaua 

viewscnt
Articole similare