Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Chipirliu fără frică! S-a bucurat ostentativ în faţa galeriei dinamoviste la ambele goluri şi a primit torţe înapoi: "Un gest provocator la adresa lor"

VIDEO | Chipirliu fără frică! S-a bucurat ostentativ în faţa galeriei dinamoviste la ambele goluri şi a primit torţe înapoi: "Un gest provocator la adresa lor"

Steaua

Comentarii

Atacantul Stelei Bucureşti, Bogdan Chipirliu (30 de ani), a fost omul primei reprize din derby-ul cu Dinamo Bucureşti, din Liga 2. De fiecare dată când a marcat, fotbalistul ofensiv s-a bucurat ostentativ în faţa galeriei "câinilor".

Chipirliu s-a bucurat ostentativ în faţa galeriei dinamoviste. "Câinii" au replicat cu torţe: "Un gest provocator "

CSA Steaua Bucureşti o întâlneşte pe Dinamo Bucureşti, marţi, 18 aprilie, de la ora 19:00, într-o partidă din etapa a 4-a a play-off-ului din Liga 2, în direct pe Orange Sport 1 şi Orangesport.ro. Meciul are loc în Ghencea şi are implicaţii directe la lupta pentru promovarea în Superligă, în condiţiile în care Legea Sportului le-ar putea permite "militarilor" să urce în prima ligă. 

În primele 45 de minute, ambele echipe au atacant cu faţa la galerie adversă, iar Steaua s-a mişcat mult mai bine în prima parte a derby-ului. Echipa antrenată de Daniel Opriţa a trecut rapid în avantaj, în minutul 19. 

Patriche a comis un fault în propriul careu, iar golgheterul Stelei, Bogdan Chipirliu, a transformat de la 11 metri pentru 1-0. 

În ciuda atmosferei de derby şi a posibilelor incidente, Chipirliu n-a ezitat să se bucure în direcţia peluzei dinamoviste. El a gesticulat după prima reuşită, spre furia alb-roşiilor din peluză: "Un gest provocator la adresa dinamoviştilor. <<Calm, că mai e mult până departe>>. Sigur, e un gest provocator", a spus comentatorul Orange Sport. 

Steaua Bucureşti a făcut 2-0 tot prin Chipirliu. Atacantul a fost atent la o greşeală uriaşă comisă de defensiva lui Ovidiu Burcă şi a trimis mingea în poartă pentru 2-0. 

Nici de această dată Chipirliu nu s-a abţinut şi a fost luat de val. 

Atacantul "militarilor" a gesticulat din nou în direcţia peluzei dinamoviste, iar în schimb a primit torţe din partea fanilor, care nu au suportat felul în care steliştii s-au bucurat.

VIDEO | Chipirliu, gol de 1-0 în Steaua Bucureşti - Dinamo Bucureşti

VIDEO | Chipirliu, gol de 2-0 în Steaua Bucureşti - Dinamo Bucureşti

VIDEO | Apariţie fabuloasă la balconul unui bloc la trecerea miilor de fani dinamovişti! Atmosferă incendiară pe străzile din Bucureşti, înainte de derby

Afla mai multe despre: chipirliusteauadinamosteaua dinamo derby 

viewscnt
Articole similare