Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Daniel Opriţa, după victoria cu Dinamo: ”Astea sunt meciurile adevărate. A fost ca la acel sfert de finală cu Rapid”

Daniel Opriţa, după victoria cu Dinamo: ”Astea sunt meciurile adevărate. A fost ca la acel sfert de finală cu Rapid”

Steaua

Comentarii

CSA Steaua a reuşit să se impună în derby-ul cu Dinamo, scor 2-0, datorită gafelor uriaşe comise de defensiva ”câinilor”. În urma meciului, Daniel opriţa şi-a felicita jucătorii pentru victorie şi a afirmat că ”militarii” au meritat să câştige toate punctele.

Dinamo a pierdut fără drept de apel derby-ul cu CSA Steaua, după două gafe uriaşe în defensivă în prima jumătate de oră, şi s-a depărtat la opt puncte de locurile care duc direct în Superligă.

Prezent la flash-interviu în urma partidei, Daniel Opriţa a afirmat că echipa sa a meritat victoria şi i-a felicitat pe jucătorii săi pentru efortul uriaş depus.

Tehnicianul Stelei a dezvăluit că atmosfera dinaintea meciului cu Dinamo i-a adus aminte de cea de dinaintea meciului FCSB - Rapid, din sferturile de finală ale Cupa UEFA, din 2006.

Daniel Opriţa, după victoria cu Dinamo

Ar trebui să fim fair-play, să ne încurajăm echipele, în sport trebuie cineva să şi câştige, iar azi am câştigat noi. Un rezultat meritat aş spune, ne-am dorit mai mult, jocul a fost echilibrat.

La un meci ca ăsta, cine greşeşte primul pierde. Vreau să îmi felicit jucătorii, au înţeles ce înseamnă acest meci. Posibil să fi greşit arbitrul, nu vreau să vorbesc de asta, nu m-am uitat la reluări, dar ei nu au înscris niciun gol.

Am fost foarte în tensiune, cu suporterii, la noi acasă, nu era confortabil să pierdem. S-a văzut ce a fost în tribune, zic că a avut de toate acest meci.

Mai avem de jucat, trebuie să ne bucurăm de victoria asta, ne aşteaptă un meci greu la Buzău, trebuie să ne concentrăm pe următorul meci.

”Astea sunt meciurile adevărate”

Vreau să terminăm pe primul loc sau locul doi, indiferent dacă avem drept de promovare, nu mă mai gândesc la asta. Ar fi mai frumos să avem, dar nu mă mai gândesc la asta.

Merită felitiaţi băieţii pentru felul în care s-au dăruit, le-am spus că cu muncă poţi face orice. E normal să se bucure, am trăit momente mai puţin bune şi noi, aşa e la fotbal.

Chipirliu e un jucător care poate face oricând ceva, la fel ca Popa, ca Chunchukov. Astea sunt meciurile adevărate şi cred că toată lumea vrea să asiste la aceste jocuri.

Înainte de acest meci, a fost la fel ca înainte de acel sfert de finală cu Rapid, am simţit aceleaşi emoţii. A fost echipa pe care mi-o doresc”, a declarat Daniel Opriţa, după victoria cu Dinamo.

Afla mai multe despre: daniel opriţa 

viewscnt
Articole similare