Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FOTO | Cine a câştigat duelul galeriilor la Steaua - Dinamo? Atmosferă electrizantă în Ghencea, cu coregrafiile şi mesajele ironice ale peluzelor

FOTO | Cine a câştigat duelul galeriilor la Steaua - Dinamo? Atmosferă electrizantă în Ghencea, cu coregrafiile şi mesajele ironice ale peluzelorgalerie foto

Steaua

Comentarii

Peste 20.000 de persoane au asistat la derby-ul României, Steaua Bucureşti - Dinamo Bucureşti, iar galeriile au fost la înălţime, cu coregrafii, cântece şi mesaje ironice la adresa rivalilor.

Atmosferă incendiară în Ghencea la Steaua Bucureşti - Dinamo Bucureşti

CSA Steaua Bucureşti o întâlneşte pe Dinamo Bucureşti, marţi, 18 aprilie, de la ora 19:00, într-o partidă din etapa a 4-a a play-off-ului din Liga 2, în direct pe Orange Sport 1 şi Orangesport.ro. Meciul are loc în Ghencea şi are implicaţii directe la lupta pentru promovarea în Superligă, în condiţiile în care Legea Sportului le-ar putea permite "militarilor" să urce în prima ligă. 

Fanii alb-roşii s-au strâns cu câteva ore înainte de fluierul de start şi au plecat în mod organizat spre Stadionul Steaua. "Câinii" au venit cu temele făcute în deplasare, la fel cum au făcut-o şi steliştii. 

Peluzele au afişat coregrafii, s-au auzit cântecele tradiţionale ale celor două echipe, iar ironiile nu au lipsit între rivali. 

Dinamoviştii din peluză au fost ce care au dat startul şi au afişat o coregrafie cu mesajul "Sentimente", cu un spectacol coregrafic în alb-roşu. De asemenea, meciul a fost întrerupt încă din primele minute, din cauza torţelor aruncate pe teren din zona oaspeţilor

Steliştii din galerie au replicat cu un mesaj cu referire la istoria rivalităţii dintre cele două echipe: "Priviţi invidioşi încă din copilărie / Lumina voastă distrusă de-a Stelei măreţie", alături de un fundal făcut de suporteri. 

Pe parcursul derby-ului din Ghencea, peluzele s-au duelat în cântece şi mesaje ironice afişate pe bannere. 

"25.000 de fani asistă la meci!", a anunţat CSA Steaua Bucureşti pe pagina de Facebook. 

Galerie foto cu cele mai tari imagini din derby-ul Steaua Bucureşti - Dinamo Bucureşti

 Galerie foto

Afla mai multe despre: derby steaua dinamosteaua dinamocoregrafii steaua dinamomesaje steaua dinamomesaje steaua dinamo 

viewscnt
Articole similare