Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Eliminare controversată în Steaua - Dinamo! Căpitanul ”câinilor”, trimis uşor la vestiare

VIDEO | Eliminare controversată în Steaua - Dinamo! Căpitanul ”câinilor”, trimis uşor la vestiare

Dinamo București

Comentarii

Condusă cu 2-0 în derby-ul cu CSA Steaua, Dinamo a primit o lovitură grea în minutul 70, după ce căpitanul Răzvan Patriche (36 de ani) a fost eliminat, pentru cumul de cartonaşe galbene, în urma unei faze extrem de controversate.

VIDEO | Eliminare controversată în Steaua - Dinamo

CSA Steaua a profitat de două gafe uriaşe făcute de defensiva lui Dinamo în prima jumătate de oră a ”derby-ului României” şi a reuşit să îşi asigure rapid un avantaj important.

”Câinii” au încercat să revină apoi, dar orice fel de speranţă că vor reuşi să obţină egalarea a fost pierdută în minutul 70, după eliminarea căpitanului Răzvan Patriche.

Fundaşul central, care fusese cel care gafase la primul gol, comiţând un penalty comic, pentru care a primit un cartonaş galben, l-a primit pe al doilea, în urma unei extrem de controversate.

În duel cu Bogdan Chipirlu, Patriche s-a întins după balon, dar nu a ajuns la acesta, ci l-a atins, incredibil de uşor, pe golghterul lui CSA Steaua, care a căzut pe gazon în afara terenului şi a început să se tăvălească.

Centralul George Găman a considerat că intrarea fundaşului era demnă de cartonaş galben, astfel că a decis să îl trimită pe acesta la vestiare.

Afla mai multe despre: dinamo 

viewscnt
Articole similare