Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Chelsea - Real Madrid 0-2 (0-4 la general). Londonezii, umiliţi în dublă manşă de ”galactici”! Starurile de 600 de milioane de opresc în sferturi

VIDEO | Chelsea - Real Madrid 0-2 (0-4 la general). Londonezii, umiliţi în dublă manşă de ”galactici”! Starurile de 600 de milioane de opresc în sferturi
Comentarii

Chelsea a fost eliminată de Real Madrid din sferturile Champions League, după ce au pierdut cu 2-0 şi în deplasare, şi pe teren propriu cu ”galacticii”.

VIDEO | Chelsea - Real Madrid 0-2 (Rodrygo 58, 80)

Echipele de start:

  • Chelsea: Kepa - Chalobah, Silva, Fofana - James, Kante, Enzo, Kovacic, Cucurella - Gallagher, Havertz
  • Rezerve: Mendy, Pulisic, Joao Felix, Loftus-Cheek, Mudryk, Sterling, Mount, Zakaria, Ziyech, Azpilicueta, Chukwuemeka, Hall
  • Real Madrid: Courtois - Carvajal, Militao, Alaba, Camavinga - Modric, Kroos, Valverde - Rodrygo, Benzema, Vinicius
  • Rezerve: Lunin, Luis Lopez, Vallejo, Nacho, Hazard, Asensio, Odriozola, Vazquez, Tchouameni, Ceballos, Rudiger, Mariano Diaz

Min 90. Final de meci.

Min 80. Gooooooool Real Madrid! Chelsea, umilită! Rodrygo înscrie pentru 2-0, după ce a fost lăsat cu poarta goală de Valverde.

Min 65. Rodrygo şi Vinicius trec prin defensiva lui Chelsea ca prin brânză, dar Benzema nu reuşeşte să fructifice pasa primită şi trimite direct în braţele lui Kepa.

Min 58. Goooooool Real! Rodrygo deschide scorul, în urma unei faze foarte bine lucrate de Vinicius.

Min 52. Ocazie uriaşă ratată de Chelsea! Kante nu reuşeşte să trimită în plasă din câţiva metri.

Min 46. A început partea secundă.

Min 45+2. Final de repriză.

Min 45. Cucurella ratează incredibil din câţiva metri, în situaţie de unu la unu cu Courtois.

Min 43. Benzema primeşte o centrare la bara a doua din partea lui Valverde, dar voleul său trece pe lângă poartă.

Min 32. Modric şutează din unghi, dar Kepa reuşeşte să se opună.

Min 20. Bară Real! Rodrygo trece de Chalobah cu uşurinţă, dar loveşte stâlpul porţii lui Kepa, iar balonul iese.

Min 11. Ratare uriaşă a lui Chelsea! Kante ajunge în poziţie de finalizare, dar prinde mingea greşit, cu piciorul stâng, şi trimite pe lângă.

Min 1. A început partida.


Înaintea acestui sezon, după ce se oficializase preluarea lui Chelsea de către Todd Boehly, se preconiza că echipa londoneză ar putea realiza o stagiune de excepţie, datorită investiţiilor care urmau să fie făcute.

Într-adevăr, noul acţionariat al clubului a cheltuit peste 600 de milioane de euro pe transferuri, în doar şase luni, dar suma uriaşă cheltuită nu s-a transpus şi în prestaţii reuşite.

La momentul actual, londonezii sunt pe locul al 11-lea în Premier League, cu doar 39 de puncte după 31 de etape, fiind mai aproape de retrogradare decât de locurile de Champions League.

”Albaştrii” au reuşit, totuşi, să se califice în sferturile Champions League, dar, în urma unui început de meci bun în turul cu Real Madrid, londonezii au pierdut cu 2-0 şi au în faţă o misiune imposibilă.

Campioana en-titre a Europei a reuşit să îşi adjudece trofeul UCL în ultima stagiune în urma celui mai dramatic parcurs din istoria competiţiei, revenind împotriva lui PSG, Chelsea şi Manchester City pentru a ajunge în ultimul act, unde a dispus de Liverpool.

Deşi în campionat se află mult în urma Barcelonei, fără şanse realise de a se întoarce pe primul loc, în Liga Campionilor, ”galacticii” rămân unii dintre favoriţi, datorită experienţei uriaşe din lot.

Câştigătoarea dintre Chelsea şi Real Madrid o va înfrunta în semifinale pe una dintre Manchester City şi Bayern Munchen, ”cetăţenii” având prima şansă, datorită unui avantaj de trei goluri din tur.

Partida se va disputa de la ora 22:00 şi va putea fi urmărită, în direct, pe Orange Sport 1 şi pe Orangesport.ro, în format live video.

Echipele probabile:

  • Chelsea: Kepa - Fofana, Silva, Chalobah - James, Kovacic, Enzo Fernandez, Kante, Cucurella - Havertz, Felix
  • Real Madrid: Courtois - Carvajal, Militao, Alaba, Camavinga - Modric, Tchouameni, Valverde - Rodrygo, Benzema, Vinicius jr.

Afla mai multe despre: ucl 

viewscnt
Articole similare