Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mihai Stoica, după FCSB - Farul 2-1: ”Când ai alături aproape 30.000 de stelişti, nimeni şi nimic nu ne poate sta în faţă!”

Mihai Stoica, după FCSB - Farul 2-1: ”Când ai alături aproape 30.000 de stelişti, nimeni şi nimic nu ne poate sta în faţă!”

Fotbal

Comentarii

Managerul celor de la FCSB, Mihai Stoica (58 de ani), a zburdat pe teren, luni seară, după ce echipa sa a câştigat confruntarea cu Farul Constanţa, scor 2-1, şi a reintrat oficial în lupta pentru titlu.

Oficialul vicecampioanei nu a mai fost văzut de mult timp atât de bucuros după un succes al echipei. Însă, luni seară, imediat după ultimul fluier al lui Istvan Kovacs, a sprintat către jucătorii săi pentru a-i felicita.

S-a câştigat doar o bătălie, însă Mihai Stoica simte că ar putea fi semnalul decisiv în câştigarea ”războiului” - adică titlul din Superligă.

Mihai Stoica nu a renunţat la ideea câştigării titlului

Marţi dimineaţă, Mihai Stoica a postat un mesaj pe contul personal de Facebook în care şi-a exprimat din nou satisfacţia după victoria cu Farul, reliefând toate detaliile care, împreună, au dus la un succes atât de important: jucătorii, spectatorii, arbitrul Istvan Kovacs,până şi îngrijitorii gazonului de pe Arena Naţională.

În acelaşi timp, MM Stoica i-a lăudat şi pe adversarii de la Farul, pe care îi consideră mult mai maturi şi mai valoroşi decât au fost în sezonul regulat.

Echipa legendelor Hagi şi Popescu este din ce în ce mai bună, mult peste cum s-a prezentat în ianuarie pe Arena, când a câştigat.

Dar…Când noi avem toţi fotbaliştii importanţi apţi şi jucăm cu atitudinea asta… nimănui nu i se va şterge din memorie capodopera lui Florinel Coman, dar eu rămân ŞI cu sprinturile din prelungiri ale inepuizabilului căpitan Darius Olaru …

Când armonia prezentă în biroul antrenorilor se reflectă în exprimarea echipei, pe tot parcursul unui meci pregătit excelent…
Când arbitrajul video intervine prompt şi se dictează penalty (nu ca în 3 situaţii similare la primul meci din playoff; unde eram cu punctele alea?)…

Când orice intemperii s-ar abate asupra Arenei Naţionale, suprafaţa de joc arată ca pe Wembley, oamenii de la SPORTS FIELDS efectiv trăind pe terenurile de la Arenă, Arc, Craiova (în curând şi Cluj Arena)…
Când ai alături aproape 30.000 STELIŞTI care uită de Sfintele Sărbători, ignoră ploaia asta enervantă şi urmează exemplul celor din Peluza Nord Steaua Oficial …
…ATUNCI NIMENI ŞI NIMIC NU NE POATE STA ÎN FAŢĂ
”, a fost mesajul lui Mihai Stoica postat pe Facebook.

Afla mai multe despre: mihai stoicafcsb-farul 

viewscnt
Articole similare