Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Nu înţeleg ce se întâmplă acolo”. Probleme în culise pentru o echipă importantă din Superligă? Detaliul remarcat la ultimul meci | EXCLUSIV

”Nu înţeleg ce se întâmplă acolo”. Probleme în culise pentru o echipă importantă din Superligă? Detaliul remarcat la ultimul meci | EXCLUSIV

Superliga

Comentarii

Invitat în studioul Orange Sport în urma remizei dramatice 3-3 dintre U Craiova 1948 şi FC Voluntari, Andrei Vochin a dezvăluit că a remarcat mai multe detalii care îi dau de gândit că oltenii s-ar putea confrunta cu probleme în culise.

U Craiova 1948 era favorită la câştigarea play-out-ului, după ce a ratat la limită calificarea în play-off, dar se pare că misiunea oltenilor este mult mai grea decât era anticipat.

În continuare în fruntea clasamentului, echipa pregătită de Nicolo Napoli a fost egalată la puncte de Petrolul, în timp ce Botoşani şi Hermannstadt se află la doar una, respectiv trei lungimi în urmă.

”Nu înţeleg ce se întâmplă acolo”

Mai mult, şi Voluntari, şi U Cluj, cele două echipe aflate imediat deasupra liniei roşii, sunt despărţite de doar patru puncte de lider, astfel că orice se mai poate întâmpla.

Invitat în studioul Orange Sport în urma remizei oltenilor cu Voluntari, Andrei Vochin a dezvăluit că a remarcat mai mult detalii de îi dau de gândit în legătură cu situaţia echipei.

În opinia sa, faptul că jucătorii nu mai reuşesc să ţină de minge şi că fotbaliştii din atac nu depun deloc efort în apărare ar putea indica anumite probleme în culise.

Probleme în culise pentru U Craiova 1948?

Nu înţeleg ce se întâmplă la Craiova, inclusiv în meciul acesta (n.r. cu FC Voluntari). Craiova fusese, în prima parte a campionatului, o echipă în primele trei sau patru la posesie.

Deci, practic, ei controlau meciurile, cei de la U Craiova 1948 controlau meciurile prin această posesie. De la barajul cu Sepsi, deşi şi acolo au avut posesie, dar au avut-o pentru că deja era 2-0 pentru adversari, echipa nu a mai stat în posesie.

Mă întreb: atât de mult contează două absenţe? E posibil, mă refer aici la Achim, în mijlocul terenului, şi la Baeten, care abia acum a revenit, sau procesul de pregătire a suferit nişte modificări în perioada asta.

Pentru că echipa asta nu mai ţine mingea, iar echipa asta, dacă nu ţine mingea, nu are cum să o recupereze atât de repede, pentru că jucătorii din faţă nu sunt făcuţi pentru aşa ceva, nu pot face aşa ceva.

Nici Bauza, nici Bahassa... a mai intrat acum Piccolomo. Eu am înţeles ce vrea să facă... la un moment dat, ce a constatat antrenorul Craiovei, în momentul în care l-a scos pe Piccolomo.

Putea să scoată pe oricare dintre ei, dar probabil... eu cred că a constatat că niciunul dintre cei patru din faţă nu făcea nimic pentru echipă când nu era mingea la ei”, a declarat Andrei Vochin, la Orange Sport

Afla mai multe despre: andrei vochin 

viewscnt
Articole similare