Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Răducioiu o desfiinţează pe Dinamo după înfrângerea din derby: ”Un adevărat dezastru, o echipă slabă, prea puţin pentru cine vrea să revină în Liga 1” | EXCLUSIV

Răducioiu o desfiinţează pe Dinamo după înfrângerea din derby: ”Un adevărat dezastru, o echipă slabă, prea puţin pentru cine vrea să revină în Liga 1” | EXCLUSIV

Dinamo București

Comentarii

Invitat în studioul Orange Sport în urma înfrângerii suferite de Dinamo în ”derby-ul României”, Florin Răducioiu şi-a desfiinţat fosta echipă. Fostul internaţional român consideră că jucătorii pregătiţi de Ovidiu Burcă au făcut un meci incredibil de slab împotriva marii rivale.

CSA Steaua a făcut un pas important către promovarea directă în Superligă, în cazul în care va primi dreptul de a ”urca” în primul eşalon, după ce a învins-o pe marea rivală.

Bogdan Chipirliu a profitat de două gafe imense în defensiva lui Dinamo şi a marcat o dublă în poarta lui Denis Oncescu, reuşind să mărească distanţa de ”câini” la nouă puncte.

”Un adevărat dezastru, îmi pare rău să o spun, dar ăsta e adevărul”

Victoria obţinută i-a permis lui CSA Steaua să revină pe primul loc în play-off, la un punct în faţa fostului lider, Poli Iaşi, care a remizat cu Unirea Dej în această etapă.

Invitat în studioul Orange Sport în urma ”derby-ului României”, Florin Răducioiu a desfiinţat-o pe fosta sa echipă, fiind de părere că jucători roş-albi au făcut o reuşit foarte modestă.

Fostul atacant a afirmat că Dinamo a făcut prea puţin pentru o echipă care are pretenţii de a reveni în Superligă şi a adăugat că rezultatul este un ”adevărat dezastru” pentru ”câini”.

Răducioiu o desfiinţează pe Dinamo după înfrângerea din derby

Normal că sunt trist, că a pierdut Dinamo. În general, dezamăgit, că nu au avut o reacţie. Nu ştim dacă vom vedea în continuare Dinamo - Steaua (n.r. în afară de retur).

Dezamăgit de Dinamo, de joc, o echipă slabă, cu multe greşeli individuale, nervoasă, care nu a creat nimic. Critic pentru că mă aştetam la o reacţie.

O echipă nervoasă, frustrată din cauza acestor greşeli, Dinamo pierde meciul în prima repriză din cauza acestor gafe, dar prea puţin pentru o echipă care vrea să revină în Liga 1.

Un adevărat dezastru, îmi pare rău să o spun, dar ăsta e adevărul”, a declarat Florin Răducioiu, la Orange Sport.

Prezent la flash-interviu în urma meciului, Ovidiu Burcă nu şi-a criticat foarte rău jucătorii, în contextul în care aceştia nu mai fuseseră înfrânţi din noiembrie.

Totuşi, antrenorul lui Dinamo a oferit o declaraţie mai dură, dar la adresa echipei adverse, considerând că CSA Steaua nu are ce căuta în Superligă.

Afla mai multe despre: dinamo 

viewscnt
Articole similare