Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ovidiu Burcă, revoltat după derby! "Steaua nu promovează. E strigător la cer"

Ovidiu Burcă, revoltat după derby! "Steaua nu promovează. E strigător la cer"

Steaua

Comentarii

Antrenorul lui Dinamo Bucureşti, Ovidiu Burcă, e de părere că modificările aduse Legii Sportului nu vor fi adoptate în timp util şi că "promulgarea acestei legi-fantomă va dura".

Ovidiu Burcă are motive de supărare după ce a pierdut derby-ul Steaua - Dinamo 2-0

CSA Steaua Bucureşti a învins, marţi, pe teren propriu, cu scorul de 2-0 (2-0), echipa Dinamo, în etapa a patra din play-off-ul Ligii a II-a. Dinamoviştii au jucat în inferioritate numerică din minutul 70. Golurile au fost marcate de Chipirliu, în minutul 19, din penalti, şi în minutul 29.

Pe lângă faptul că a analizat meciul din Ghencea şi evenimentele din timpul celor 90 de minute, Ovidiu Burcă a fost tranşant, din nou, cu privire la posibilitatea ca Steaua să obţină drept de promovare, prin modificarea Legii Sportului. 

„Puţină fluiditate la mijlocul terenului ne-a lipsit. La pauză am schimbat puţin sistemul, dar rămânem cu o înfrângere care doare.

Nu ştiu care a fost organizarea, nu mi se pare normal să ajungem cu 50 de minute înainte de meci, am vrut să amânăm startul, dar n-am putut.

(N.r. Fanii lui Dinamo au incendiat două scaune din peluză) Se mai întâmplă la astfel de meciuri, sper să nu fie ceva grav.

(N.r. despre arbitraj) Nu o să mă vedeţi niciodată să arăt arbitrajul cu degetul, încerc să stau departe de asta. După meci, ori mă duc să le întind mână arbitrilor, ori nu. Azi n-am făcut asta.

Pentru noi a fost un duş rece. Toată lumea, în vară, spunea că vom retrograda şi înaintea meciului cu CSA Steaua, toată lumea spunea că suntem favoriţi. N-am făcut un meci rău. Am trecut dintr-o extremă în cealaltă, dar nu a venit în momentul în care trebuia.

Echipa a crescut foarte mult ca joc şi ca spirit. Sunt paşi peste care nu poţi să treci, e nevoie de timp. Am făcut progrese foarte mari, dar nu schimbă cu nimic datele problemei această înfrângere.

Steaua nu va avea drept de promovare în acest an, ce s-a întâmplat în această săptămână e strigător la cer. Nu cred că ei au nevoie de aceste legi. Nu cred că şase ani nu s-a găsit o formă legală. Vii astăzi să modifici legi, mi se pare straniu. Nu cred că va trece legea asta de Curtea Constituţională. Nu se vor schimba lucrurile. Promulgarea acestei legi-fantomă va dura.

A venit această iniţiativă şi le-a dat stimul, şi jucătorilor şi fanilor. Statul este cel mai prost manager. 90% dintre cluburi sunt finanţate din bani publici”, a declarat Ovidiu Burcă. 

În clasament, Steaua este lider, cu 47 de puncte, iar Dinamo ocupă locul 4, cu 38 de puncte.

 

Afla mai multe despre: steaua dinamoovidiu burca 

viewscnt
Articole similare