Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Adi Popa a comparat atmosfera de la FCSB cu ce a trăit în Steaua - Dinamo! Verdictul! "Au fost momente frumoase, în 2013, dar în seara asta am avut două coregrafii, show pitrotehnic"

Adi Popa a comparat atmosfera de la FCSB cu ce a trăit în Steaua - Dinamo! Verdictul! "Au fost momente frumoase, în 2013, dar în seara asta am avut două coregrafii, show pitrotehnic"

Steaua

Comentarii

Atacantul Stelei Bucureşti, Adi Popa (34 de ani), fost fotbalist important la FCSB, a oferit primele reacţii despre victoria cu Dinamo şi atmosfera din Ghencea.

Adi Popa a făcut referire şi la FCSB, după Steaua Bucureşti - Dinamo Bucureşti 2-0! "Au fost momente frumoase, mai ales în 2013"

CSA Steaua Bucureşti a învins, marţi, pe teren propriu, cu scorul de 2-0 (2-0), echipa Dinamo, în etapa a patra din play-off-ul Ligii a II-a. Dinamoviştii au jucat în inferioritate numerică din minutul 70. Golurile au fost marcate de Chipirliu, în minutul 19, din penalti, şi în minutul 29.

La partidă au asistat aproximativ 25.000 de spectatori, între care aproximativ 8.000 de fani dinamovişti. 

De altfel, Adi Popa a fost cucerit de atmosfera făcută de suporterii stelişti din peluză, dar a evidenţiat şi munca dinamoviştilor din peluza adversă.

"Da, ambiţii, atmosfera s-a văzut... Nu ştiu dacă am văzut în Liga 1 atmosferă ca în seara asta, cu două coregrafii, cu piro. Pentru astfel de momente venim la stadion, e meciul care te-a făcut să iubeşti fotbalul. 

Consider că arbitrajul a fost ok. Ar fi putut primi ei mai multe galbene în prima repriză. Am fost pragmatici, am profitat de greşelile lor, i-am luat de sus şi am câştigat. Primul loc înseamnă foarte mult, am avut şansa cu Poli Iaşi. Consider că etapa aceasta am profitat de pasul lor greşit şi am luat cele trei puncte. Facem tot ce ţine de noi să nu mai coborâm de pe locul întâi. 

Ne-am gândit doar la suporterii noştri, ne-au susţinut, au venit cu coregrafii şi la antrenamente. Dacă nu apărea chestia cu legea, noi tot trăgeam pentru primele două locuri. Ce ţine de noi e pe teren, iar în seara asta am demonstrat", a declarat Adi Popa, imediat după derby-ul din Ghencea. 

Apoi, lui Adi Popa i s-a adus aminte că a jucat în meciuri cu atmosferă frumoasă şi în competiţiile europene, în perioada petrecută la FCSB, când a fost unul dintre jucătorii importanţi cu care s-au câştigat titluri. 

El a recunoscut că şi acele momente şi-au făcut loc pe podium, dar că a fost impresionat de efortul suporterilor Stelei pentru derby-ul cu Dinamo. 

"Am trăit momente frumoase, mai ales la titlul din 2013, când a fost o coregrafie pe tot stadionul, adică nu ai cum să uiţi acele lucruri şi sunt pe podium. Dar în seara asta am avut două coregrafii, cu show pitrotehnic, cu tot ce vrei, iar această victorie e pentru ei, pentru suporteri", a mai spus "Motoreta". 

 

Afla mai multe despre: adi popasteaua dinamoderby steaua dinamosteaua dinamo 2-0 

viewscnt
Articole similare