Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FOTO | Dinamoviştii au vrut să repete incidentul din 1997 în Ghencea! Ce le-a ieşit. Imagini cu focul izbucnit pe stadionul Steaua în urma derby-ului

FOTO | Dinamoviştii au vrut să repete incidentul din 1997 în Ghencea! Ce le-a ieşit. Imagini cu focul izbucnit pe stadionul Steaua în urma derby-uluigalerie foto

Dinamo București

Comentarii

Supăraţi că echipa favorită a fost înfrântă de marea rivală, un grup de fani dinamovişti au dat foc la scaune din tribunele stadionului din Ghencea la finalul derby-ului cu CSA Steaua, încercând să repete incidentul care a avut loc în 1997.

Dinamoviştii au vrut să repete incidentul din 1997

Derby-ul CSA Steaua - Dinamo ar fi avut parte de o audienţă mult peste nivelul Ligii 2 şi peste marea majoritate a meciurilor din Superligă, 25.000 de oameni fiind prezenţi pe stadionul din Ghencea.

Suporterii roş-albaştri au fost cei care au plecat din tribune mulţumiţi, după ce ”militarii” au reuşit să se impună cu scorul de 2-0, datorită dublei marcate de golgheterul Bogdan Chipirliu.

Supăraţi de rezultatul echipei lor, mai mulţi suporteri dinamovişti au dat foc la scaune din tribune, încercând să repete incidentul care a avut loc în 1997, pe vechea arenă din Ghencea.

Atunci, fanii ”câinilor” au reuşit să pornească un foc imens pe stadionul marii rivale, iar, în mod bizar, an de an sărbătoresc aniversarea acelui eveniment.

Totuşi, de această dată, pompierii au acţionat prompt, iar flăcările nici nu au avut timp să se extindă, spre deosebire de dezastrul care a avut loc în urmă cu 26 de ani.

Click AICI pentru galerie foto.

 Galerie foto

Afla mai multe despre: dinamo 

viewscnt
Articole similare