Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Panduru a ironizat mai mulţi jucători după ce a văzut cum au ieşit pe teren în ”derby-ul României”: ”Moura era singurul fără cordeluţă!” | VIDEO EXCLUSIV

Panduru a ironizat mai mulţi jucători după ce a văzut cum au ieşit pe teren în ”derby-ul României”: ”Moura era singurul fără cordeluţă!” | VIDEO EXCLUSIV

Steaua

Comentarii

Invitat în studioul Orange Sport în urma ”derby-ului României”, câştigat de gazde cu 2-0, Basarab Panduru a ironizat mai mulţi jucători, atât de la CSA Steaua, cât şi de la Dinamo, după ce a văzut cum au ieşit aceştia pe teren.

Derby-ul dintre Steaua şi Dinamo a fost cu adevărat spectaculos, prin prisma coregrafiilor celor două galerii, nu datorită jocului prestat de cele două echipe, care a amintat că meciul se disputa în Liga 2.

Două greşeli imense făcute în repriza secundă de defensiva ”câinilor” i-au ”îngropat” din start pe jucătorii pregătiţi de Ovidiu Burcă, iar aceştia nu au mai reuşit să revină.

”Moura era singurul fără cordeluţă!”

Bogdan Chipirliu a fost omul cu golurile pentru echipa gazdă, reuşind să deschidă scorul de la punctul cu var, în minutul 19, înainte de a marca una dintre cele mai uşoare reuşite din carieră 10 minute mai târziu.

Invitat în studioul Orange Sport în urma jocului, Basarab Panduru a recunoscut că nu a fost deloc impresionat de partida urmărită, dacă ia în calcul doar fotbalul prestat.

Fostul internaţional român a ironizat mai mulţi jucători ai ambelor echipe, pentru faptul că mulţi dintre aceştia au ieşit pe teren cu bentiţe în păr, în stilul lui Jack Grealish.

Panduru a sugerat că aceştia iau mai în serios felul în care arată decât fotbalul, încheiându-şi discursul într-un mod mult mai serios decât cel în care îl începuse.

Panduru a ironizat mai mulţi jucători după ce a văzut cum au ieşit pe teren în ”derby-ul României”

Mi a plăcut foarte mult, nu am văzut atâtea bentiţe ca la meciul ăsta la niciun meci. Toată lumea preocupată de cum îi stă cocul, cum îi stă freza, tunşi a la Grealish, fotbal a la 'Bearish'.

Singurul care nu avea cordeluţă a fost Moura, că nu avea unde să o pună! De aia nu a avut cordeluţă. Deci e incredibil, toţi preocupaţi nu de fotbal, de cum arată.

Bravo, bă, băieţi, nebunie! Cocul să fie perfect, bentiţa să fie ca lumea, fotbalul dă-l încolo de fotbal, că nu trebui să jucăm”, a declarat Basarab Panduru, la Orange Sport.

După victoria obţinută în ”derby-ul României”, CSA Steaua a reuşit să revină pe primul loc în play-off-ul Ligii 2, la un punct de Poli Iaşi, cu şase etape rămase.

Afla mai multe despre: panduru 

viewscnt
Articole similare