Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Unul dintre foştii ”preferaţi” ai lui Dan Petrescu de la CFR, ”dat dispărut”: ”Ce se întâmplă cu el? / Cred că a devenit un fel de Panin” | EXCLUSIV

Unul dintre foştii ”preferaţi” ai lui Dan Petrescu de la CFR, ”dat dispărut”: ”Ce se întâmplă cu el? / Cred că a devenit un fel de Panin” | EXCLUSIV

CFR Cluj

Comentarii

Unul dintre foştii ”preferaţi” ai lui Dan Petrescu de la CFR Cluj a fost ”dat dispărut” de Andrei Vochin şi Bogdan Cosmescu, în direct la Orange Sport, după ce Ovidiu Hoban (40 de ani) a fost trimis în teren înaintea sa la derby-ul cu FCSB.

Înaintea meciului cu Sepsi din a patra etapă a play-off-ului, câştigat între timp de CFR Cluj cu 2-1, Dan Petrescu s-a plâns, în stilul caracteristic, la conferinţa de presă.

”Bursucul” s-a legat de faptul că, din cauza accidentărilor şi plecărilor din Gruia, nu ar mai avea pe cine să bage în teren de pe banca de rezerve.

”Ce se întâmplă cu el?”

Comentariile sale au venit după ce a primit critici pentru faptul că a decis să îl introducă pe Ovidiu Hoban, jucător de 40 de ani, în teren în a doua repriză a derby-ului pentru titlu cu FCSB.

În direct la Orange Sport, moderatorul Dan Udrea i-a provocat pe Bogdan Cosmescu şi Andrei Vochin să se pună în locul lui Dan Petrescu şi să se gândească pe cine ar fi folosit în loc de Hoban.

Vochin l-a amintit pe Mihai Bordeianu (31 de ani), jucător cu patru apariţii în tricoul echipei naţionale, însă Cosmescu l-a ”dat dispărut” pe acesta, afirmând că este ”noul Cristian Panin”.

Unul dintre foştii ”preferaţi” ai lui Dan Petrescu de la CFR, ”dat dispărut”

Udrea: Parcă nu ai spune că nu are dreptate (n.r. când se plânge Petrescu că nu are pe cine băga). Chestiunea cu Hoban... pe cine să bagi?

Cosmescu: Subiectul e altul, Hoban a intrat în locul unui jucător ofensiv.

Udrea: Pai el gândea aşa: trebuie să îl scot pe ăla, conduc, într-o situaţie anume, să nu pierd.

Cosmescu: A condus de trei ori în play-off şi de trei ori a fost egalat.

Udrea: Spuneţi-mi pe cine bag. Boateng nu e...

Vochin: Bordeianu, ce se întâmplă cu el?

Cosmescu: Nu mai... stă acolo, cred că a devenit un fel de (n.r. Cristian) Panin. Bordeianu, de ce... e pe bancă.

Vochin: Întreb, nu ştiu, poate e mult mai slab considerat decât e Hoban, dar Hoban a fost trecut pe lista pentru campionat, că Roger a plecat pentru că nu era inclus pe listă, că nu mai avea loc.

Mihai Bordeianu nu a mai evoluat în tricoul CFR-ului de la meciul cu Universitatea Craiova, din a 25-a etapă a sezonului regular, care a avut loc pe 11 februarie.

Afla mai multe despre: mihai bordeianu 

viewscnt
Articole similare