Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dică, de părere că nu FCSB, ci o altă echipă va câştiga titlul! Cum va arăta clasamentul la finalul play-off-ului, în opinia sa: ”Se luptă acolo” | VIDEO EXCLUSIV

Dică, de părere că nu FCSB, ci o altă echipă va câştiga titlul! Cum va arăta clasamentul la finalul play-off-ului, în opinia sa: ”Se luptă acolo” | VIDEO EXCLUSIV

Superliga

Comentarii

Invitat în studioul Orange Sport înaintea derby-ului dintre CSA Steaua şi Dinamo, Nicolae Dică a apucat să analizeze şi lupta la titlu din Superligă şi a ajuns la concluzia că nu FCSB, ci o altă echipă va deveni campioana României.

După ce a pierdut confruntarea cu FCSB din runda a patra a play-off-ului, Farul Constanţa a primit o lovitură grea în lupta pentru titlu, ajungând să îşi piardă o mare parte din avans.

La momentul actual, liderul se află la doar un punct de CFR Cluj, respectiv două de vicecampioană, în timp ce nici Universitatea Craiova nu se află la mare distanţă, ci doar la şapte lungimi în urmă.

Dică, de părere că nu FCSB, ci o altă echipă va câştiga titlul

Aşadar, orice se poate întâmpla, iar oricare dintre, cel puţin, cele trei echipe de pe podium are tot dreptul de a visa că va reuşi să cucerească trofeul la finalul acestui sezon.

Invitat în studioul Orange Sport, Nicolae Dică a fost provocat de moderatorul Silviu Tudor Samuilă să ofere pronosticuri la meciurile rămase ale Farul, CFR şi FCSB.

Înainte de a ajunge la duelurile din ultima etapă, concluzia era deja clară: fostul antrenor al vicecampioanei crede că nu roş-albaştrii vor câştiga titlul, nici campioana, ci Gică Hagi.

Conform pronosticurilor lui Dică, pe locul secund ar urma să se claseze fosta sa echipă, în timp ce cei de la CFR Cluj ar urma să completeze podimului.

Cum ar urma să arate clasamentul la finalul play-off-ului

”(n.r. cine câştigă campionatul?) Greu de spus, dar după ce am văzut şi aseară (n.r. luni), văd CFR-ul, Farul şi Steaua (n.r. FCSB) care se luptă acolo, sunt chiar apropiate.

Depinde ce se va întâmpla în Farul - CFR şi FCSB - Rapid. (n.r. asta poate fi o etapă decisivă?) Nu decisivă, dar în proporţie de 60-70% cred că...

(n.r. de Farul - CFR) Farul joacă bine acasă, foarte bine, pun probleme mari. (n.r. crezi că o bate pe CFR?) La cum i-am văzut, da. Aş vedea Farul să câştige.

(n.r. de Rapid - FCSB) Chiar dacă Rapid trece printr-o perioadă dificilă, acasă sunt puternici, cu suporterii care fac o atmosferă foarte bună, şi cei de la FCSB au avut probleme în jocurile din deplasare.

Dacă va reuşi FCSB, o va face foarte greu, dar aş merge pe FCSB. (n.r. de Sepsi - Farul) X (n.r. egal) aş vedea aici. (n.r. de Rapid - CFR) Tot X, da.

(n.r. de Craiova - FCSB) Câştigă FCSB. (n.r. de Farul - Rapid) Bate Farul. (n.r. de CFR - Craiova) Bate CFR. (n.r. de FCSB - Sepsi) Câştigă FCSB. (n.r. de Farul - Craiova) Câştigă Farul.

(n.r. de FCSB - CFR) X. (n.r. de Farul - FCSB) Farul câştigă. (n.r. deci Farul campioană) Da...”, a declarat Nicolae Dică, la Orange Sport.

Clasamentul la momentul actual:

  1. Farul 39p (4 meciuri jucate)
  2. CFR 38p (4 meciuri jucate)
  3. FCSB 37p (4 meciuri jucate)

Clasamentul conform pronosticurilor lui Dică:

  1. Farul 52p (9 meciuri jucate)
  2. FCSB 46p (9 meciuri jucate)
  3. CFR 43p (8 meciuri jucate)

Afla mai multe despre: nicolae dică 

viewscnt
Articole similare