Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ce nu s-a văzut în direct. Mesaje ”suburbane” dinspre banca Stelei către cea a lui Dinamo, în mijlocul derby-ului! Burcă: ”Au depăşit graniţa respectului” | EXCLUSIV

Ce nu s-a văzut în direct. Mesaje ”suburbane” dinspre banca Stelei către cea a lui Dinamo, în mijlocul derby-ului! Burcă: ”Au depăşit graniţa respectului” | EXCLUSIV

Dinamo București

Comentarii

Invitat la podcast-ul Orange Sport SportCast cu Sile, antrenorul lui Dinamo, Ovidiu Burcă (43 de ani) a dezvăluit că mai multe persoane de pe banca tehnică a CSA Steaua au avut mesaje şi reacţii ”suburbane” la adresa rivalilor în timpul ”derby-ului României”.

Derby-ul dintre CSA Steaua şi Dinamo a oferit un veritabil spectacol măcar în tribune, dacă nu se poate vorbi în aceeaşi termeni despre jocul prestat de cele două echipe.

Formaţia gazdă a profitat de două gafe uriaşe din apărarea adversarilor pentru a îşi asigura un avantaj de două goluri încă din prima jumătate de oră a meciului, iar apoi a preferat să îşi apere avantajul.

”Au depăşit graniţa respectului şi a fair-play-ului”

”Câinii” au încercat să atace, dar, în cele din urmă, nu au avut destulă forţă nici măcar pentru a marca un gol al consolării împotriva marii rivale, mai ales după eliminarea lui Răzvan Patriche.

Invitat la podcast-ul Orange Sport SportCast cu Sile, Ovidiu Burcă a recunoscut că a apreciat la rândul său spectacolul din tribune, dar a dezvăluit şi un incident neplăcut din mijlocul derby-ului.

Antrenorul lui Dinamo susţine că mai multe persoane de pe banca tehnică a Stelei au avut reacţii şi mesaje ”suburbane” la adresa rivalilor, care l-au deranjat pe tehnician.

Mesaje ”suburbane” dinspre banca Stelei către cea a lui Dinamo, în mijlocul derby-ului

A existat dintotdeauna o rivalitate, pe parcursul anilor cred că orice dinamovist a simţit-o, dar nu am avut aşa o ură organică, nu am simţit... i-am simţit ca nişte parteneri de competiţie, uneori poate un pic mai mult, dar niciodată ca pe nişte duşmani.

După meciul de ieri... am rămas aşa cu un gust amar, cumva. (n.r. de ce?) Pentru că... mereu am vrut să rămân în zona sportivă, a fair-play-ului, a respectului, sunt nişte valori pe care vreau să le promovez tot timpul.

Doar că, după meciul de ieri, am rămas... banca stelistă a avut anumite reacţii la adresa noastră, au fost anumite mesaje care m-au deranjat şi cred că au depăşit dincolo de graniţa respectului şi a fair-play-ului.

Dar, cumva, asta e societatea în care trăim. (n.r. ce au făcut?) După al doilea gol, nici eu nu am văzut, am aflat după, eram în faţa băncii de rezerve, au avut nişte reacţii suburbane.

Dar asta este. Dacă aş fi văzut, cred că aş fi avut o reacţie, dar nu am văzut. Cei de pe bancă (n.r. de la Dinamo) au avut, au avut o reacţie, după care eu am aflat după meci.

Dar dincolo de lucrul ăsta, consider că astfel de meciuri în astfel de atmosfere fac bine fotbalului românesc. Dar meciul de ieri a dezvoltat o rivalitate mai acentuată (n.r. pentru el), să spun aşa”, a declarat Ovidiu Burcă, pentru Orange Sport.

Podcastul integral cu Ovidiu Burcă poate fi urmărit aici:

Afla mai multe despre: ovidiu burcă 

viewscnt
Articole similare