Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Prima reacţie a lui Dani Coman după ce s-a zvonit că va reveni la Rapid, alături de Marius Şumudică: ”Am demonstrat pe unde am fost”

Prima reacţie a lui Dani Coman după ce s-a zvonit că va reveni la Rapid, alături de Marius Şumudică: ”Am demonstrat pe unde am fost”

Rapid

Comentarii

În contextul perioadei proaste traversate de Rapid, s-a zvonit că patronatul ar dori să îi înlocuiasă pe preşedintele Daniel Niculae şi antrenorul Adi Mutu cu Dani Coman, respectiv Marius Şumudică. Preşedintele lui Hermannstadt a şi oferit o primă reacţie în legătură cu posibila revenire în Giuleşti.

Puţin mai mult de un an a durat până ca fanii Rapidului să înceapă să îi ceară demisia lui Adi Mutu, timp în care echipa a făcut, fără dubiu, un salt important.

Totuşi, în opinia suporterilor, saltul respectiv nu a fost destul de mare, iar acum se doreşte plecarea ”Briliantului”, cel puţin, dacă nu cumva şi a preşedintelui Daniel Niculae.

”Va afla lumea când voi ajunge la Rapid”

Chiar dacă Dan Şucu şi-a manifestat susţinerea faţă de cei doi, au existat zvonuri că s-ar dori revenirea lui Dani Coman în locul lui Daniel Niculae.

Actualul preşedinte al lui Hermannstadt ar fi plănuit să îl aducă pe Marius Şumudică pe banca tehnică a echipei, cu scopul de a se lupta la câştigarea Superligii.

Se pare, însă, că aceste zvonuri au fost exact atât, doar zvonuri. Coman le-a luat apărarea lui Adi Mutu şi Daniel Niculae şi a dezvăluit că nu se pune problema să se întoarcă acum la Rapid.

Întrebat despre posibila colaborare cu Şumudică, alături de care a mai lucrat şi la Astra Giurgiu, oficialul clubului sibian doar l-a lăudat pe antrenor.

Prima reacţie a lui Dani Coman după ce s-a zvonit că va reveni la Rapid, alături de Marius Şumudică

Mă bucur că Şucu are încredere în oameni ca Mutu sau ca Nico. Nico este omul care se trezeşte cu imnul Rapidului şi întotdeauna a făcut lucrurile corect.

Mutu şi-a îndeplinit obiectivul. Chiar dacă Nico şi Adi au mai făcut greşeli, e normal. Şi mie mi s-a întâmplat. Am întotdeauna de învăţat. Şi eu, şi alţi tineri.

Mă bucur că se vorbeşte despre mine ca o posibilă variantă de preşedinte la Rapid, am demonstrat pe unde am fost că pot face faţă unei asemenea provocări.

Nu e cazul acum. Va afla lumea când voi ajunge la Rapid. Şumudică e un antrenor extraordinar, care nu mai are nimic de demonstrat. S-a născut rapidist şi va muri rapidist”, a declarat Dani Coman, pentru Playsport.

De şase etape nu a mai reuşit să câştige Rapid, adică de pe 1 martie, când o învingea în prelungiri pe Botoşani, în a 28-a etapă a play-off-ului, datorită unul gol din foarfecă marcat de Dragoş Grigore.

Afla mai multe despre: dani coman 

viewscnt
Articole similare