Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Prima ofertă primită de Măldărăşanu înaintea noului sezon a fost dezvăluită: ”Începem discuţiile imediat după meci”

Prima ofertă primită de Măldărăşanu înaintea noului sezon a fost dezvăluită: ”Începem discuţiile imediat după meci”

Hermannstadt​

Comentarii

După un sezon mult peste aşteptări reuşit de Hermannstadt, Marius Măldărăşanu (48 de ani) a devenit un antrenor râvnit în Superligă, motiv pentru care sibienii urmează să îi ofere prelungirea contractului după următorul meci, pentru a se asigura că nu îl vor pierde.

Hermannstadt a fost marea revelaţie a primei părţi a actualului sezon al Superligii, după ce a reuşit să lege o serie neaşteptat de bună de rezultate în debutul acestei stagiuni.

Deşi traversau momente grele din punct de vedere financiar, sibienii se aflau pe loc de play-off în jur de jumătatea sezonului regular, înainte de a primi o lovitură foarte grea.

Chiar din cauza acelor probleme financiare, cei de la Hermannstadt au primit o depunctare de nouăm puncte din partea FRF, care i-a demoralizat complet pe sibieni.

Prima ofertă primită de Măldărăşanu înaintea noului sezon

A urmat o serie neagră de rezultate, din care jucătorii pregătiţi de Marius Măldărăşanu şi-au revenit între timp, iar aceştia au încheiat campionatul regulat cu 32 de puncte.

Concret, fără depunctare, sibienii ar fi avut 41 de puncte, doar cu unul mai puţin ca Sepsi, iar adevărul este că ar fi însumat şi mai multe dacă nu le era afectat moralul.

Datorită muncii reuşite la Sibiu, conducerea lui Hermannstadt urmează să îi ofere prelungirea contractului lui Marius Măldărăşanu, imediat după următorul meci, cu FC Argeş.

Începem discuţiile să-l ţinem la Sibiu (n.r. pe Marius Măldărăşanu) imediat după meciul cu Piteştiul”, a declarat Dani Coman, pentru Playsport.

Măldărăşanu, dorit în toamnă de o echipă din Superligă

Antrenorul lui Hermannstadt a mai atras în trecut atenţia altor echipe din Superligă, dar acesta a dezvăluit încă din septembrie că se vede pe termen lung la Sibiu.

Îmi plac proiectele. În momentul în care am venit la Sibiu în vara sezonului trecut şi s-a pus accentul pe o promovare directă, rapidă, mă plimbam până mi-am găsit apartament, stând la hotel, cu unul dintre secunzii mei.

Îmi plăcea foarte mult şi i-am zis că aici vreau să stăm 2 ani. Un an cât era contractul plus un an prelungire în eventualitatea promovării. Depinde şi ce echipă…”, spunea tehnicianul, în urmă cu şase luni.

La cinci puncte de primul loc de baraj şi la trei puncte de lider, Hermannstadt mai poate avea şi emoţii, dar şi motive de sărbătoare în acest sezon.

Afla mai multe despre: marius măldărăşanu 

viewscnt
Articole similare