Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Mihalcea, eliminat în ultimele minute ale meciului cu Steaua! Ce ”idioţenie” a putut face pentru a încerca să păstreze avantajul echipei sale

VIDEO | Mihalcea, eliminat în ultimele minute ale meciului cu Steaua! Ce ”idioţenie” a putut face pentru a încerca să păstreze avantajul echipei sale

Liga 2

Comentarii

Buzău a reuşit să obţină prima victorie din play-off-ul Ligii 2 chiar împotriva liderului CSA Steaua, în a cincea etapă, scor 1-0. În ultimele minute, tehnicianul Adrian Mihalcea (46 de ani) a fost eliminat pentru o ”idioţienie”, în încercarea de a păstra avantajul de un gol al echipei sale.

CSA Steaua reuşise o victorie extrem de importantă în ultima rundă a play-off-ului Ligii 2, în derby-ul cu Dinamo, şi o înfrunta pe Gloria Buzău, echipă cu înfrângeri pe linie, din postura de lider.

”Militarii” erau marii favoriţi înaintea partidei, însă au ajuns să fie învinşi de ultima clasată, scor 1-0, datorită unui gol marcat de uruguayanul Ariel Lopez, în minutul 71.

Buzoienii aveau nevoie ca de aer de un rezultat pozitiv, pentru a mai putea spera la promovare, iar timpul se scurgea în favoarea acestora în finalul partidei, după ce deschiseseră scorul.

Mihalcea, eliminat în ultimele minute ale meciului cu Steaua

Însă, în minutul 88, CSA Steaua a avut şansa unui contraatac, după ce gazdele au pierdut balonul în atac, iar Adrian Mihalcea a considerat că echipa sa are nevoie de ajutor.

În timp ce ”militarii” se pregăteau să arunce de la margine, antrenorul Gloriei a mai dat rapid o minge în teren, motiv pentru care a primit un al doilea cartonaş galben şi a fost nevoit să vadă restul jocului din tribune.

Tehnicianul a urmărit finalul de meci alături de fani şi nu a părut prea deranjat de eliminare, dar a recunoscut la flash-interviu că este de părere că a făcut o ”idioţenie”.

Mihalcea a punctat totuşi că victoria este una extrem de importantă pentru echipa sa şi a mulţumit suporterilor pentru susţinerea oferită, după ce îi criticase în trecut pe aceştia.

Antrenorul Gloriei Buzău, după victoria cu CSA: ”Am făcut o idioţenie care nu m-a ajutat cu nimic”

"A fost o victorie muncită, contra unei echipe foarte bune. Astăzi am avut aceeaşi atitudine ca la Galaţi, dar diferenţa a făcut-o golul înscris.

Vreau să mulţumesc publicului, te ajută în momentele grele, şi cam asta trebuie să fie atmosfera la Buzău dacă vrem să batem în continuare. Se pare că mesajul meu a ajuns acolo unde trebuie.

Poate că au fost obosiţi (n.r. jucătorii Stelei), au avut şi o încărcătură emoţională mare (n.r. după meciul cu Dinamo), dar şi noi am pus presiune din primul minut, am dominat tot meciul.

Am avut şi noroc, însă astăzi l-am şi căutat. Din păcate suntem din ce în ce mai puţini (n.r. sunt). Pe lângă prostia pe care am făcut-o şi voi lipsi la următorul meci, o idioţenie pentru că nu m-a ajutat cu nimic, l-am pierdut pe Dudu.

Şi cele două schimbări, din prima repriză şi de la pauză, două rupturi musculare şi jucători care vor lipsi o bucată lungă de timp", a declarat Adrian Mihalcea, după victoria cu Steaua.

Afla mai multe despre: adrian mihalcea 

viewscnt
Articole similare