Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Dacă ar câştiga FCSB, atunci ar trebui toţi antrenorii din Liga 1 să îşi dea demisia”. Echipa pe care Florin Lovin o consideră favorită la titlu

”Dacă ar câştiga FCSB, atunci ar trebui toţi antrenorii din Liga 1 să îşi dea demisia”. Echipa pe care Florin Lovin o consideră favorită la titlu

Superliga

Comentarii

Cu doar două puncte între primul şi al treilea loc, lupta pentru titlu din Superligă este mai strânsă ca oricând, iar Florin Lovin consideră că ştie cine va câştiga Superliga. Fostul jucător de la FCSB nu crede că fosta sa echipă va ieşi campioană.

Victoria obţinută de FCSB în a patra rundă a Superligii a relansat cu adevărat lupta pentru titlu, după ce a micşorat avantajul Farului la doar un punct, respectiv două de urmăritoare.

Vicecampioana visează să redevină campioană pentru prima dată după 2015, iar actuala stagiune reprezintă, probabil, cea mai bună şansă a roş-albaştrilor din ultimele sezoane.

”Dacă ar câştiga FCSB, atunci ar trebui toţi antrenorii din Liga 1 să îşi dea demisia”

Totuşi, în opinia lui Florin Lovin, vicecampioana nu va reuşi să pună mâinile pe trofeu nici în acest sezon, din cauza aceloraşi motive ca până acum, anume implicările patronului.

Fostul jucător de la FCSB a glumit că dacă roş-albaştrii cuceresc titlul, ”sub comanda” lui Gigi Becali, atunci toţi antrenorii din Superligă ar trebui să îşi dea demisia.

Lovin a punctat, însă, că nu o vede pe fosta sa echipă favorită, ci mai degrabă pe Farul Constanţa, echipa care s-a aflat în fruntea clasamentului pe aproape tot parcursul sezonului.

Fostul fundaş le ţine pumnii ”marinarilor”, datorită faptului că au jucat cel mai frumos fotbal din acest campionat, şi consideră că aceştia au prima şansă la titlu.

Farul, favorită la titlu în opinia lui Florin Lovin

Situaţia e simplă pentru mine. De CFR m-am săturat. Dacă ar câştiga FCSB, atunci ar trebui ca toţi antrenorii din Liga 1 să-şi dea demisie.

Dacă-ţi câştigă Gigi Becali... ştim foarte bine. Eu sunt prieten foarte bun cu Pinti, ştiu ce muncă a depus, dar acolo totul face Gigi Becali. Farul aş vrea.

E echipa care a jucat cel mai frumos fotbal, a condus campionatul. Vreau să îi văd şi în cupele europene. Chiar cred că Farul va lua titlul”, a declarat Florin Lovin, pentru sport.ro.

La momentul actual, Farul Constanţa are 39 de puncte, iar CFR Cluj şi FCSB se află chiar în urma sa, la doar una, respectiv două lungimi de liderul Superligii.

În direct la Orange Sport, Nicolae Dică a analizat meciurile din ultimele şase etape şi a ajuns la concluzia că echipa pregătită de Gică Hagi va deveni campioană.

Afla mai multe despre: florin lovin 

viewscnt
Articole similare