Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Adrian Mihalcea nu şi-a pierdut speranţa după înfrângerea cu Oţelul Galaţi: ”Nu e nimic pierdut”

Adrian Mihalcea nu şi-a pierdut speranţa după înfrângerea cu Oţelul Galaţi: ”Nu e nimic pierdut”galerie foto

Liga 2

Comentarii

Oţelul Galaţi a învins-o pe Gloria Buzău, scor 1-0 (1-0), joi, într-o partidă din etapa a 4-a a play-off-ului din Liga 2.

  • Unicul gol a fost marcat de către Octavian Ursu, în minutul 3, după o gafă impardonabilă a portarului de la Gloria Buzău, Relu Stoian.

Adrian Mihalcea, la finalul partidei cu Oţelul Galaţi: ”E din ce în ce mai greu!”

Antrenorul celor de la Gloria Buzău, Adrian Mihalcea, regretă faptul că, încă o dată, echipa sa a comis o greşeală personală, care s-a dovedit a fi una decisivă.

Chiar şi aşa, tehnicianul nu şi-a pierdut ultima speranţă şi încă mai crede în prinderea unui loc de baraj după ce 10 meciuri.

Dacă plecăm de fiecare dată cu handicapul unei greşeli personale şi nu e prima dată... se poate întâmpla că, deşi am dominat, nu am reuşit să înscriem. E păcat, la un moment dat ni se văd limitele! În primul rând, trebuie să eliminăm aceste greşeli personale.

Nu e încă nimic pierdut, e din ce în ce mai greu, trebuie să recunosc. Dar până la urmă avem şi varianta acelor meciuri de baraj. O să muncim în continuare, dacă jucătorii au atitudine cum au avut azi, putem să producem rezultate.

Trebuie să creştem profesional! Dacă jucătorii îşi doresc doar să joace un play-off la Liga 2, nu realizăm nimic. Trebuie să încercăm mai mult. Trebuie să înveţi din eşecurile acestea”, a declarat Adrian Mihalcea, la finalul partidei cu Oţelul Galaţi.

Clasament Liga 2, play-off

Afla mai multe despre: otelul-gloria buzau 

viewscnt
Articole similare