Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Echipa sa e aproape retrogradată, dar antrenorul nu e îngrijorat: ”Mergem încrezători, suntem la mâna noastră, încă sunt speranţe”

Echipa sa e aproape retrogradată, dar antrenorul nu e îngrijorat: ”Mergem încrezători, suntem la mâna noastră, încă sunt speranţe”

Superliga

Comentarii

După înfrângerea suferită împotriva lui Hermannstadt, din a cincea etapă a Superligii, scor 1-2, FC Argeş a mai făcut un pas ”important” către revenirea în Liga 2, însă Bogdan Vintilă nu pare îngrijorat că echipa sa ar putea ajunge să retrogradeze, chiar dacă se află pe penultimul loc.

Fără victorie din octombrie, de la debutul lui Marius Croitoru, FC Argeş a reuşit să obţină prima victorie din ultimele şase luni în a patra etapă a play-off-ului, cu Chindia Târgovişte, scor 1-0.

Piteştenii aveau să o înfrunte pe Hermannstadt în a următoarea rundă şi sperau că vor reuşi să lege o a doua victorie la rând, însă au pierdut confruntarea de la Sibiu, scor 1-2.

”Mergem încrezători, suntem la mâna noastră, încă sunt speranţe”

O victorie ar fi ridicat trupa din Trivale pe loc de baraj, dar înfrângerea suferită reprezintă un nou pas ”important” către retrogradare, la finalul unui sezon de coşmar pentru FC Argeş.

Totuşi, prezent la flash-interviu după meci, antrenorul Bogdan Vintilă a dat de înţeles că nu îşi face, cel puţin deocamdată, griji reale în legătură cu retrogradarea.

Tehnicianul piteştenilor a notat că echipa sa încă este la propria mâna şi a afirmat că cei din Trivale încă au speranţe că vor reuşi să se menţină în Superligă.

FC Argeş e aproape retrogradată, dar Vintilă nu e îngrijorat

Nu devine mai complicat, rămâne la fel de complicat ca până acum. Suntem tot la mâna noastră, nu am reuşit să obţinem niciun punct astăzi, cu toate că, după jocul din a doua repriză, meritam.

A fost o neatenţie în prima repriză, la primul gol, golul doi a fost o execuţie deosebită, aşa s-a scris istoria primei reprize. A doua repriză, am încercat să presăm, să rămânem mai mult în jumătatea adversă, am reuşit, dar din păcate nu am reuşit să marcăm decât o singură dată.

Am 32 de jucători, pot să pun pe foaie 20 şi să joace 11. La sfârşit de săptămână, aleg cei care merită şi care pot juca, câteodată mai fac şi greşeli, mai greşesc şi eu, sunt om, dar încercăm să strângem rândurile, să muncim mai mult.

Am spus că trebuie să facem un joc perfect pentru a câştiga aici, din păcate, nu am reuşit. Mergem încrezători, suntem încă la mâna noastră, asta încerc să le spun şi jucătorilor, totul depinde doar şi doar de noi.

Nu depindem de rezultate, depindem doar de noi. Urmează două jocuri decisive, aşa că trebuie să uităm cât mai repede lucrurile mai puţin bune pe care le-am făcut aici, să le corectăm şi să ne pregătim pentru celelalte două jocuri care urmează.

Ştiam la ce mă înham şi încerc să fac tot posibilul şi tot ce ţine de mine pentru a ieşi din această situaţie. Încă mai sunt şanse, încă mai sunt speranţe şi ne batem pentru ele şi luptăm până la capăt”, a declarat Bogdan Vintilă, după înfrângerea cu Hermannstadt.

Afla mai multe despre: bogdan vintilă 

viewscnt
Articole similare