Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | ”Opriţa, mortule, ai furat cu Dinamo, recunoaşte!”. Ce a făcut antrenorul Stelei după ce a auzit cuvintele care i-au fost adresate de către un fan

VIDEO | ”Opriţa, mortule, ai furat cu Dinamo, recunoaşte!”. Ce a făcut antrenorul Stelei după ce a auzit cuvintele care i-au fost adresate de către un fan

Steaua

Comentarii

În urma meciului cu Gloria Buzău, pierdut cu 0-1 de CSA Steaua, Daniel Opriţa (41 de ani) s-a prezentat la flash-interviu, pe gazon, moment în care un fan a inceput să strige la tehnician, acuzându-l că a ”furat” la meciul cu Dinamo.

CSA Steaua reuşise să obţină o victorie extrem de importantă în cursa pentru promovare în ultima etapă a play-off-ului Ligii 2, dar imediat a urmat o înfrângere surprinzătoare pentru ”militari”.

Gloria Buzău, ultima clasată, cu înfrângeri pe linie, a reuşit să obţină prima victorie din play-off, după ce s-a impus cu scorul de 1-0, pe teren propriu, împotriva liderului din Liga 2.

Prezent la flash-interviu după meci, Daniel Opriţa a fost apostrofat de un fan încă dinainte de a ajunge la microfon, acesta acuzându-l că echipa sa a beneficiat de un arbitraj favorabil cu Dinamo.

”Opriţa, mortule, ai furat cu Dinamo, recunoaşte!”

Opriţa, mortule, ai furat cu Dinamo, mortule! Ridică mâna şi recunoaşte!”, a strigat un suporter, după victoria Gloriei Buzău cu CSA Steaua.

Antrenorul Stelei a fost la un pas de a intra într-o dispută cu spectatorul, însă a decis să îi dea dreptate acestuia până la urmă şi să îl îndemne să meargă acasă şi să se liniştească.

Mai prost ca tine am mai văzut, dar... bine, bine, aşa e, gata, te-ai linştit? Ţi-am recunoscut, e bine? Ok, linşteşte-te. Du-te acasă şi linişteşte-te”, a replicat Daniel Opriţa.

Ulterior, antrenorul Stelei a vorbit despre jocul prestat de jucătorii săi şi a recunoscut că este dezamăgit de faptul că aceştia nu au putut lega o a a doua victorie la rând.

Daniel Opriţa, după înfrângerea cu Buzău: ”Una caldă, una rece”

"Ne-am prezentat ... nu trebuia să ne prezentăm! A fost un meci echilibrat pentru că şi noi am avut ocaziile noastre, am avut ocazii destul de mari.

Un joc în care nu mi-a plăcut frica. Nu vreau să jignesc pe nimeni, dar toate echipele suntem o apă şi un pământ. Faci una caldă, una rece, aşa nu poţi!

Fără constanţă... Toate echipele sunt în luptă acum. Şi Iaşiul poate să piardă promovarea directă. Oricine poate să termine pe primele două locuri. Dacă iei un gol ca acela, din fază fixă, static, ce să-i mai spun jucătorului?

Ne mulţumim cu puţin. Au venit şi suporterii şi ne-au spus că să batem pe Dinamo şi că restul nu mai contează. Şi ne-am ţinut de cuvânt. Am bătut pe Dinamo şi restul nu mai contează", a spus Opriţa.

Afla mai multe despre: daniel opriţa 

viewscnt
Articole similare