Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING | Petrescu a pus capăt speculaţiilor şi şi-a dat acordul să semneze contractul: ”A avut o discuţie privată cu patronul, s-au înţeles” | EXCLUSIV

BREAKING | Petrescu a pus capăt speculaţiilor şi şi-a dat acordul să semneze contractul: ”A avut o discuţie privată cu patronul, s-au înţeles” | EXCLUSIV

CFR Cluj

Comentarii

În contextul în care mai are doar un an de contract cu CFR Cluj, s-a zvonit că Dan Petrescu (55 de ani) ar urma să plece din Gruia la finalul acestui sezon, însă ”Bursucul” a pus capăt speculaţiilor după ce şi-a dat acordul să semneze un nou contract.

Omul din spatele perioadei dominante pe care a traversat-o CFR Cluj în ultimii cinci ani, Dan Petrescu va rămâne în istorie, cel mai probabil, drept cel mai important antrenor din istoria clubului.

Aflat pe banca tehnică în patru dintre cele opt sezoane în care ardelenii au cucerit titlul, ”Bursucul” a declanşat o perioadă de succes nemaiîntâlnită la Cluj, în urmă cu şase ani.

Petrescu a mai părăsit-o de două ori pe CFR, dar de fiecare dată s-a întors rapid în Gruia, locul unde părea să se simtă cel mai confortabil, chiar dacă nu era la fel de bine remunerat ca în alte părţi.

”A avut o discuţie privată cu patronul, s-au înţeles”

Însă, în contextul sezonului modest pe care îl traversează campioana, după propriile standarde, s-a zvonit că Dan Petrescu ar putea fi aproape de a treia despărţire de trupa din Gruia.

”Bursucul” mai are contract până în 2024 cu CFR Cluj, iar în urmă cu mai multe luni intrase într-un conflict cu patronul Nelu Varga, care s-a ”stins” repede în cele din urmă.

După ce ar fi ajuns şi pe lista lui Al Nassr, s-a vehicular că Petrescu ar urma să plece de pe banca tehnică a campioanei, dar Marius Bilaşco a dezvăluit că viitorul său este tot în Gruia.

În direct la Orange Sport, oficial CFR-ului a divulgat ”discuţia privată” purtată de Dan Petrescu cu patronul Nelu Varga şi a confirmat că cele două părţi au ajuns la un acord verbal pentru prelungire.

Petrescu a pus capăt speculaţiilor şi şi-a dat acordul să semneze contractul

 

”(n.r. Petrescu a prelungit contractul?) El a avut o înţelegere verbală, o discuţie privată cu patronul, ei doi au discutat despre acest...

(n.r. au semnat ceva?) Nu, nu au semnat încă, dar s-au înţeles, adică ei au stabilit deja...”, a declarat Marius Bilaşco, la Orange Sport.

În cele trei mandate pe banca CFR-ului, în perioada 2017 -2023, Dan Petrescu a condus campioana în peste 200 de meciuri, câştigând patru titluri, dar niciun alt trofeu.

Afla mai multe despre: dan petrescu 

viewscnt
Articole similare