Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Salernitana s-a distrat cu Sassulo şi a câştigat cu 3-0, Lazio a fost înfrântă de Torino, pe teren propriu! Toate fazele importante, AICI

VIDEO | Salernitana s-a distrat cu Sassulo şi a câştigat cu 3-0, Lazio a fost înfrântă de Torino, pe teren propriu! Toate fazele importante, AICI

Serie A

Comentarii

Salernitana a făcut un pas uriaş către menţinerea în Serie A, după ce a trecut de Sassuolo, în timp ce Lazio a fost învinsă surprinzător de Torino, la Roma.

Salernitana s-a distrat cu Sassulo şi a câştigat cu 3-0, Lazio a fost înfrântă de Torino, pe teren propriu

Lazio a pierdut pentru prima dată după două luni în Serie A. Torino a fost călăul echipei lui Sarri. Zacagni putea marca în primul minut, dar lovitura sa de cap nu a trecut în întregime linia porţii.

Şutul lui Radonjic a anunţat golul conaţionalului Ilic. Sârbul a marcat de la distanţă, dar o parte din vină a avut-o portarul Provedel. Sergej Milinkovic-Savic a încercat să îşi învingă fratele din lovitură liberă.

Vanja a avut o reacţie expresivă dupa ce a apărat mingea. Lazio a ramas cu 61 de puncte în Serie A şi poate pierde poziţia a doua în detrimentul lui Juventus.

Salernitana îşi continuă seria excelentă din campionat. A învins-o pe Sassuolo la scor şi se îndepărtează de locurile retrogradabile din Serie A. Pirola a deschis scorul dupa eroarea lui Consigli.

Portarul italian a comis-o şi la şutul lui Dia. Coulibaly a marcat cel mai frumos gol al partidei şi a stabilit rezultatul final, 3 la 0 pentru Salernitana, care e neînvinsă de 9 meciuri în Serie A.

Afla mai multe despre: lazio 

viewscnt
Articole similare