Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Petrescu l-a ignorat pe Hagi şi s-a dus glonţ la vestiare după înfrângerea cu Farul! ”Bursucul” nu a vrut să dea mâna cu fostul coechipier

VIDEO | Petrescu l-a ignorat pe Hagi şi s-a dus glonţ la vestiare după înfrângerea cu Farul! ”Bursucul” nu a vrut să dea mâna cu fostul coechipier

CFR Cluj

Comentarii

Dan Petrescu (55 de ani) a fost protagonistul unor imagini neplăcute la finalul meciului Farul Constanţa - CFR Cluj 1-0. ”Bursucul” nu a dat mâna cu fostul coechipier, Gică Hagi (58 de ani), şi a mers glonţ la vestiar după înfrângerea echipei sale.

Petrescu l-a ignorat pe Hagi şi s-a dus glonţ la vestiare după înfrângerea cu Farul

După înfrângerea din ultima etapă a play-off-ului Superligii, care le-a permis celor de la CFR Cluj şi FCSB să se apropie de lider, Farul Constanţa a reuşit să obţină o victorie de zile mari împotriva campioanei.

Pe acelaşi teren pe care a pierdut cu 0-3 împotriva ardelenilor în urmă cu doar trei luni, Farul a reuşit să se impună cu scorul de 1-0, în urma unui meci pe care l-a dominat autoritar.

Finalul nu a fost, însă, lipsit de tenisiune. CFR a primit un penalty în minutul 90, dar acesta a fost întors de VAR, centralul Sebastian Colţescu mergând pe margine pentru a se uita pe monitor.

Jucătorii au fost la un pas de bătaie în urma acelei faze, iar nervii din final au fost prea mult pentru Dan Petrescu, care s-a dus glonţ la vestiar după fluierul final.

”Bursucul” nici nu s-a obosit să dea mâna cu fostul coechipier şi prieten al său, Gică Hagi, care a fost surprins zâmbind în urma gestului nefericit al omologului său.

Aşadar, Farul a reuşit să se desprindă la patru puncte de CFR Cluj, respectiv cinci de FCSB, însă roş-albaştrii au un meci mai puţin disputat, urmând să o înfrunte pe Rapid duminică.

Afla mai multe despre: dan petrescu 

viewscnt
Articole similare