Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mircea Lucescu va lipsi de pe banca tehnică a lui Dinamo Kiev câteva meciuri! Ce a păţit antrenorul român: ”De acum înainte, merg la spital”

Mircea Lucescu va lipsi de pe banca tehnică a lui Dinamo Kiev câteva meciuri! Ce a păţit antrenorul român: ”De acum înainte, merg la spital”

Fotbal

Comentarii

Sâmbătă, după remiza obţinută cu Şahtior Doneţk, scor 1-1, Dinamo Kiev a anunţat oficial că antrenorul Mircea Lucescu (77 de ani) va lipsi de pe banca tehnică a echipei câteva meciuri, fiind nevoit să se opereze la picior. Secundul Alexander Şovkovski îi va ţine locul.

După ce a scris istorie pe banca tehnică a lui Şahtior Doneţk, Mircea Lucescu s-a alăturat, la mai mulţi ani după plecarea din Ucraina, marii rivale, Dinamo Kiev.

Tehnicianul român a reuşit să readucă titlul echipei din capitala Ucrainei după cinci ani, în 2021, în primul său sezon la club, dar formaţia a suferit un declin constant de la acel triumf.

”De acum înainte, merg la spital”

Problemele lui Dinamo Kiev au fost doar accentuate de războiul din Ucraina, iar, aproape de finalul primului campionat început după invadarea Rusiei, echipa se află doar pe locul patru, la 12 puncte de liderul Şahtior.

Sâmbătă, jucătorii pregătiţi de Mircea Lucescu au avut şansa de a scădea diferenţa la nouă puncte, dar au obţinut doar o remiză împotriva echipei din Doneţk, scor 1-1.

În urma jocului, Dinamo Kiev a anunţat oficial că meciul împotriva fostei echipe a fost ultimul la care Mircea Lucescu a stat pe bancă o perioadă, fiind nevoit să fie supus unei operaţii.

Mircea Lucescu va lipsi de pe banca tehnică a lui Dinamo Kiev câteva meciuri

”Il Luce” are nevoie de o intervenţie chirurgicală la genunchi, care îl va ţine departe de formaţie o vreme, cel puţin din punctul de vedere fizic, secundul Alexander Şovkovski fiind cel care îi va ţine locul în următoarea perioadă.

"De acum înainte merg la spital, după cum ştiţi am nevoie de operaţie la picior pentru coxartroză. Am încredere în doctorul meu, aşa că o voi face la Kiev.

Aş putea părăsi Ucraina şi să fac operaţia asta în altă ţară, dar voi rămâne în Ucraina pentru a putea fi mai aproape de colectivul nostru.

Acest lucru este important pentru echipă şi club. Atribuţiile mele vor fi îndeplinite de Alexander Şovkovski, care va pregăti echipa pentru următoarele meciuri, iar eu îl voi ajuta cât pot de mult.

Sper ca echipa să joace bine şi să aibă rezultate bune", a declarat Mircea Lucescu, conform paginii oficiale de Facebook a lui Dinamo Kiev.

Afla mai multe despre: dinamo kiev 

viewscnt
Articole similare