Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mircea Lucescu, în locul lui Adrian Mutu la Rapid? Reputatul tehnician a răspuns fără ezitări

Mircea Lucescu, în locul lui Adrian Mutu la Rapid? Reputatul tehnician a răspuns fără ezitări

Fotbal

Comentarii

Tot mai mulţi suporteri ai Rapidului cer demisia lui Adrian Mutu (44 de ani), însă tehnicianul are, cel puţin pentru moment, susţinerea conducerii şi nu se pune problema îndepărtării sale.

Cu toate acestea, în ”teren” au apărut diverse nume de antrenori care ar putea să-l înlocuiască pe ”Briliant”, în cazul în care nu reuşeşte să redreseze echipa în ultimele şase etape rămase de disputat în play-off.

Mircea Lucescu nu se întoarce la Rapid

Printre aceste nume se regăseşte şi cel al lui Mircea Lucescu, tehnicianul care s-ar putea despărţi de Dinamo Kiev în această vară şi pe care fanii Rapidului l-ar dori în postura de antrenor sau chiar director tehnic.

Cu toate acestea, legendarul antrenorul nu ia în calcul o asemenea mutare şi are un mesaj clar pentru Adrian Mutu şi galeria Rapidului.

”(n.r. V-aţi întoarce la Rapid, dacă vi s-ar solicita?) Este exclus, nici nu poate fi vorba despre aşa ceva

Adi e un antrenor tânăr şi nu trebuie sub nicio formă să cedeze. Toţi antrenorii trec prin astfel de momente dificile, aşa e în fotbal, dar astfel de situaţii te maturizează, te fac să devii mai puternic. Nu galeria demite sau numeşte un antrenor la o echipă.

Aşa ar trebui să fie chiar şi la Rapid, unde, se ştie, suporterii sunt foarte pătimaşi. Nu cunosc în amănunt situaţia de acolo, lotul, n-am avut timp să urmăresc ce se întâmplă la echipă, nu ştiu ce jucători mai sunt, dar un lucru e clar, Mutu trebuie să-şi vadă de treabă şi să nu renunţe”, a declarat Mircea Lucescu, conform gsp.ro.

Mircea Lucescu a antrenat-o pe Rapid în două perioade: 1997-1998 şi 1999-2000. A fost artizanul titlului din sezonul 1998-1999.

A părăsit Giuleştiul la jumătatea sezonului, când a semnat cu Inter Milano, formaţie la care evoluau legendarii Ivan Zamorano, Ronaldo, Javier Zanetti, Youri Djorkaeff, Diego Simeone sau Roberto Baggio.

Afla mai multe despre: mircea lucescuadrian mutu 

viewscnt
Articole similare