Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Scandal la Bayern! Kahn i-a desfiinţat pe jucători după înfrângerea cu Mainz: ”Trebuie să îşi mişte fundul”. Nici Tuchel nu s-a ferit de cuvinte

Scandal la Bayern! Kahn i-a desfiinţat pe jucători după înfrângerea cu Mainz: ”Trebuie să îşi mişte fundul”. Nici Tuchel nu s-a ferit de cuvinte

Bayern Munchen

Comentarii

Sâmbătă, Bayern Munchen a fost învinsă de Mainz, scor 1-3, şi şi-a pierdut locul în fruntea Bundesligii, după ce Borussia Dortmund a câştigat cu Eintracht Frankfurt, scor 4-0. Preşedintele Oliver Kahn i-a desfiinţat pe jucătorii bavarezi pentru prestaţiile din ultima perioadă şi a afirmat că vina nu îi aparţine noului antrenor, Thomas Tuchel.

Julian Nagelsmann a fost demis de Bayern Munchen şi înlocuit de Thomas Tuchel cu scopul de a produce un şoc, dar decizia pare să fi fost o mare greşeală din partea conducerii bavareze.

Sub comanda noului tehnician, campioana Germaniei a fost eliminată din Liga Campionilor şi din Cupă, ajungând să îşi piardă şi locul în fruntea Bundesligii după ultima etapă.

Bayern a condus la pauză în deplasarea cu Mainz, dar a ajuns să piardă partida cu 1-3, după ce s-a ”prăbuşit” în repriza secundă, Dormtund profitând de pasul greşit al rivalei.

”Trebuie să îşi mişte fundul”

Borussia a învins categoric cu Frankfurt şi şi-a asigurat un avantaj de un punct faţă de echipa din Munchen, cu numai cinci etape rămase din acest campionat.

În urma meciului, preşedintele Oliver Kahn i-a desfiinţat pe fotbaliştii lui Bayern şi a afirmat că vina le aparţine lor, nu noului antrenor al echipei.

Până la urmă, sunt unsprezece jucători care sunt pe teren şi care pur şi simplu trebuie să-şi mişte fundul pentru club. 'Ce vreau să obţin când sunt pe teren? Ce implicare am?'.

Tot ceea ce face fotbalul în afară de joc, strict vorbind, am ratat în repriza secundă. Thomas Tuchel este ultimul care poate fi învinovăţit", a declarat Oliver Kahn.

Nici Thomas Tuchel nu s-a ferit de cuvinte, după ce a recunoscut că rezultatul a fost un mare şoc pentru el. Fostul tehnician al lui Chelsea a fost surprins că echipa sa nu a reuşit să se impună.

Thomas Tuchel, după înfrângerea cu Mainz

Încă o dată, stau aici şi spun că nu m-am aşteptat. În acest moment, arătăm ca o echipă care a jucat deja 80 de meciuri în sezon. Nu suntem în măsură să fim concentraţi, să omorâm meciuri cu un al doilea sau al treilea gol.

Şi nu putem juca fără să greşim. Punctele ne alunecă printre degete ca nisipul. Facem greşeli de concentrare, greşeli individuale mari.

În prezent, nu putem arăta nicio reacţie, nici mentală, nici fizică. Ne lipseşte dorinţa, prezenţa fizică. Elementele de bază de care avem întotdeauna nevoie", a spus Thomas Tuchel.

Afla mai multe despre: bayern 

viewscnt
Articole similare