Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

MM Stoica este complet convins: ”Batem în Giuleşti, suntem prea buni acum. Ce atmosferă să fie pe un stadion cu 14.000 de locuri?” | EXCLUSIV

MM Stoica este complet convins: ”Batem în Giuleşti, suntem prea buni acum. Ce atmosferă să fie pe un stadion cu 14.000 de locuri?” | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Invitat în studioul Orange Sport înaintea derby-ului cu Rapid, MM Stoica a dezvăluit că este complet convins că FCSB va reuşi să câştiga meciul de duminică, din Giuleşti. Oficialul vicecampioanei a afirmat că roş-albaştrii se află într-o formă prea bună pentru a nu învinge rivala.

După înfrângerea suferită de CFR Cluj împotriva Farului Constanţa, FCSB a primit şansa de a urca pe locul doi în clasament, însă are nevoie de o victorie la Rapid pentru a face acest lucru.

Roş-albaştrii au fost învinşi la singura lor vizită pe noul Giuleşti, în vară, în doar a doua etapă a Superligii, Toni Petrea fiind demis în urma acelui derby.

”Am mare încredere că batem, pentru că suntem prea buni la momentul ăsta”

Ulterior, cei de la FCSB au obţinut o victorie de zile mari în retur, pe Arena Naţională, la debutul lui Mihai Pintilii, iar MM Stoica este convins că echipa sa va ieşi din npu învingătoare.

Oficialul vicecampioanei a dezvăluit că este de părere că roş-albaştrii sunt prea puternici, la momentul actual, pentru rivalii lor, care nu traversează o perioadă deloc fastă.

Mihai Stoica i-a şi ”înţepat” pe suporterii giuleşteni, afirmând că stadionul de 14.000 de locuri al Rapidului e prea mic pentru a intimida prin atmosfera sa.

MM Stoica este convins că FCSB o va învinge pe Rapid

Noi avem chiar foarte mare încredere în noi. Am spus înainte de meciul cu Farul... nu am spus că sper să câştigăm, am spus că vom câştiga, fără echivoc, niciodată în viaţa mea nu am spus asta.

De ce? Pentru că i-am văzut. Am spus că o să luăm şase puncte cu Farul, da. Acum, în Giuleşti, am mare încredere că batem, pentru că suntem prea buni la momentul ăsta.

Nu cred eu că atmosfera de acolo... e un stadion de 14.000 de locuri, ce atmosferă să fie? Noi am jucat pe... dacă era pe Arena Naţională şi umplueau... nu cred că au atâţia suporteri, să umple Arena Naţională, atunci era altceva.

Dar pe un stadion de 14.000 de locuri? Păi băteam în Giuleşti pe stadion de 18.000 de locuri, unde stăteau mai înghesuiţi, încăpeau şi 20.000. Şi erau şi de sus şi erau şi alte chestii, obiceuri, cutume.

Dar acum, să ne speriem de 14.000, de ce? Sunt convins că Feşnic, pe care îl consider, după Kovacs, al doilea cel mai bun arbitru din România, acum că nu este Haţegan...

Nu îi dau calde. Dacă era Chivulete, spuneam că nu avem şanse, pentru că arbitra ca la Arad, nu i se întâmpla nimic, adică măcel, nu era nicio problemă şi gata”, a declarat MM Stoica, la Orange Sport.

Afla mai multe despre: fcsb 

viewscnt
Articole similare