Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Chelsea ia ce jucători vrea, dar antrenorii îi zic pas. Favoritul numărul 1 pentru banca tehnică s-a retras din cursă

Chelsea ia ce jucători vrea, dar antrenorii îi zic pas. Favoritul numărul 1 pentru banca tehnică s-a retras din cursă

Chelsea

Comentarii

Chelsea are reale dificultăţi în a numi un antrenor pe termen lung şi foarte lung, mai ales după lovitura primită de la favoritul numărul 1 în această perioadă pentru a prelua echipa.

Chelsea se afundă din ce în ce mai mult în probleme. Nu scapă bine de una că dă de alta.

Dacă poate să convingă şi să ia orice jucător îşi doreşte, lucrurile se schimbă total pentru formaţia londoneză atunci când vine vorba de variantele pentru antrenorul principal, unul care să fie capabil să facă o nouă mare echipă pe Stamford Bridge.

După demiterea lui Graham Potter, conducerea l-a numit pe Frank Lampard, aflat la al doilea mandat la Chelsea, doar că de această dată are doar funcţie de interimar şi va părăsi banca tehnică la finalul sezonului.

Chelsea ia ce jucători vrea, dar antrenorii o refuză rând pe rând. Favoritul numărul 1 pentru banca tehnică s-a retras din cursă

În tot acest timp, Chelsea caută cea mai bună variantă pentru a numi omul ideal care să conducă destinele echipei din sezonul viitor. Doar că, surpriză! Principalul favorit s-a răzgândit şi a făcut un pas în spate de la negocieri.

Este vorba despre Julian Nagelsmann, antrenorul dat afară recent de la Bayern Munchen, şi care, potrivit jurnalistului Fabrizio Romano, ar fi renunţat la ideea de a mai continua negocierile cu Chelsea.

Tehnicianul german ar fi fost deranjat de durata extrem de lungă a tratativelor dintre el şi clubul englez, Nagelsmann dorind să ştie din timp ce are de făcut în viitor.

Dar Julian Nagelsmann nu este singurul antrenor care opreşte negocierile în această perioadă cu Chelsea. Înaintea sa, şi Luis Enrique, fostul selecţioner al Spaniei, a decis să se retragă din cursa pentru conducerea tehnică a londonezilor.

Astfel, singura variantă care ar rămâne în picioare în acest moment pentru Todd Boehly şi oamenii săi ar fi Mauricio Pochettino, cel care le-a pregătit în trecut pe Tottenham şi PSG.

Sub comanda interimarului Frank Lampard, Chelsea nu a obţinut încă nicio victorie în patru meciuri jucate. A fost eliminată din sferturile Champions League de Real Madrid şi ocupă locul 11 în Premier League.

Afla mai multe despre: chelseanagelsmannpremier league 

viewscnt
Articole similare