Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Următorul transfer uriaş al FCSB! Fotbalistul doreşte să părăsească echipa şi beneficiază de susţinere: ”Merită mai mult, să plece” | EXCLUSIV

Următorul transfer uriaş al FCSB! Fotbalistul doreşte să părăsească echipa şi beneficiază de susţinere: ”Merită mai mult, să plece” | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

După şase ani la FCSB, a venit momentul ca Florinel Coman (25 de ani) să părăsescă într-un final clubul. ”Mbappe de România” a recunoscut că este dornic să se transfere în afară, iar Marian Aliuţă (45 de ani) este de acord că acesta ar merita să plece.

După doi ani în care a părut pur şi simplu pierdut, Florinel Coman nu doar că a reuşit să revină la vechiul său nivel, ci chiar a reuşit să se autodepăşească şi este la un pas de plecarea de la FCSB.

”Mbappe de România” a recunoscut, într-un interviu exclusiv cu Orange Sport, că este dornic să plece de la Bucureşti în vară şi să se transfere în străinătate.

Principala candidată pentru semnătura sa ar fi Sporting Lisabona, care ar mai fi fost interesată de Coman în trecut şi ar fi redevenit dornică să îl transfere, datorită revenirii sale de formă.

Marian Aliuţă, fost jucător la FCSB, îl susţine pe ”Mbappe de România” şi militează pentru transferul acestuia în Occident, în urma prestaţiilor strălucite din 2023.

Pentru mine, Florinel Coman este cel mai bun jucător de la FCSB şi atunci când a venit după accidentare... ştim cu toţii declaraţiile patronului, care a spus că nu mai are unde să îl pună, că are deja.

Şi aici vorbim de Octavian Popescu. Şi Octavian Popescu este un jucător bun, dar nu are capacitatea de a fi lider în momentul ăsta. Florinel Coman are capacitatea de a fi lider.

Coman merită mult mai mult, ar merita să plece undeva. El s-a pregătit foarte bine, din ce am înţeles, şi se vede şi în teren, ştia că trebuie să joace, ştia ca putea pierde echipa şi putea fi un mare regres în cariera lui.

El a revenit şi dacă FCSB va câştiga campionatul şi se va duce în cupele europene, va avea un parcurs bun, aşa şi el va avea o şansă în plus să plece undeva.

Pentru că are capacitate de efort foarte bună, are fizic frumos şi are execuţii, e un jucător... din punctul meu de vedere, cred că este cel mai bun din campionat”, a declarat Marian Aliuţă, pentru Orange Sport.

În urmă cu doar câteva luni, Gigi Becali era dispus să renunţe la Coman pentru trei milioane de euro, suma cu care îl achiziţionase, dar ar dori acum de cel puţin patru ori mai mult.

Afla mai multe despre: florinel coman 

viewscnt
Articole similare