Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Este prima dată în istorie”. Mihai Rotaru, uluit de ce s-a întâmplat la Universitatea Craiova în urmă cu câteva zile

”Este prima dată în istorie”. Mihai Rotaru, uluit de ce s-a întâmplat la Universitatea Craiova în urmă cu câteva zile
Comentarii

Patronul Mihai Rotaru a dezvăluit că a avut parte de o surpriză plăcută joi, în privinţa jucătorilor de la Universitatea Craiova. Pentru prima dată de când este la club, niciun fotbalist nu a fost prins peste limita de kilograme impusă.

După mai multe sezoane tumultuoase, Universitatea Craiova încearcă să pună bazele unui proiect ceva mai îndelungat, sub comanda lui Eugen Neagoe.

Oltenii se află la al optulea antrenor din ultimii trei ani şi jumătate, iar instabilitatea de pe banca tehnică a adus instabilitate şi în teren.

”Este pentru prima data in istoria clubului Universitatea Craiova, de când sunt eu la echipă”

În afara unor Cupe şi Supercupe, Universitatea Craiova nu are cu ce se mândri după revenirea pe prima scenă a fotbalului românesc, în urmă cu nouă ani.

În acest context, conducerea a decis să îi ofere puţin mai mult timp la dispoziţie lui Eugen Neagoe pentru o oarecare reconstrucţie, iar, până acum, oltenii par a fi pe drumul cel bun.

Numai Farul, cu 10, a reuşit să strângă mai multe puncte în play-off până acum decât Universitatea Craiova, opt, la fel ca FCSB, în timp ce pregătirea fizică a jucătorilor pare să fi devenit o prioritate.

Întrebat despre Jovan Markovic şi problemele sale cu greutatea, Mihai Rotaru a dezvăluit că, pentru prima dată de când se află la club, niciun fotbalist din Bănie nu are kilograme în plus.

Mihai Rotaru, uluit de ce s-a întâmplat la Universitatea Craiova în urmă cu câteva zile

Viaţa extrasportivă este exemplară la Markovic şi ăsta este un zvon care, dintr-un bulgăre, s-a făcut ditamai bulgăroiul. Viaţa lui extrasportivă este incredibilă.

Este pentru prima data in istoria clubului Universitatea Craiova, de când sunt eu la echipă, în care, la cântarul de ieri (n.r. joi) dimineaţă, noi facem un cântar neanunţat pe săptămână, nu am avut niciun jucător peste greutate.

Greutatea peste 600 de grame se plateste cu 600 de euro, peste un kilogram şi jumătate cu 1200 de euro. Markovic este de peste şapte luni de zile în greutate, nu avem probleme cu asta.

Nu au existat probleme extrasportive la Markovic, în sensul de nopţi pierdute sau alte probleme de acest gen, a avut probleme cu greutatea, e adevărat.

Marea noastră greşeală a fost să îl lăsăm să plece la Clinceni acum trei ani de zile”, a declarat Mihai Rotaru, la Prima Sport.

Afla mai multe despre: mihai rotaru 

viewscnt
Articole similare