Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”La bătrâneţe, sunt mai calm”. Ce a declarat Cristian Săpunaru după victoria din derby-ul cu FCSB

”La bătrâneţe, sunt mai calm”. Ce a declarat Cristian Săpunaru după victoria din derby-ul cu FCSB

Superliga

Comentarii

Cristian Săpunaru, căpitanul Rapidului, a tras concluziile la finalul partidei câştigate de Rapid pe teren propriu, scor 1-0 cu FCSB.

Fundaşul giuleştenilor a explicat că, este mai calm odată cu înaintarea în vârstă. De asemenea, Săpunaru s-a declarat a fi neinteresat de lupta pentru titlul de campioană în Superligă.
 

”La bătrâneţe, sunt mai calm”

 

"Aşa am fost şi până acum, ce am avut o altă atitudine până acum. La bătrâneţe, sunt mai calm. Cu dăruire şi dorinţa de a câştiga acest meci, aşa am câştiga Rapid este o echipă grea, ştiam că atunci când va veni un moment greu suporterii vor fi alături de noi.

Trebuia să câştigăm un meci ca să ne descătuşăm şi noi. Cred că discutam altfel dacă am fi câştigat primele două meciuri din play-off. Imi doresc să intrăm toţi jucătorii la fiecare meci cum am intrat azi.  Nu ridicăm ştacheta cu nimic, ăsta trebuie să fie Rapid la fiecare meci. Asta trebuie să facem pe Giuleşti, indiferent de nume. 

Trei puncte înseamnă înseamnă pentru mine victoria asta. E mult prea devreme să vorbim despre lupta la titlu, mai sunt cinci meciuri, nu mă interesează ce se întâmplă sus, pe mine mă interesează să ajungem în Europa. 

Sunt sigur că putem construi un lot pentru a ataca titlul, dar să nu uităm că e al doilea an în primul eşalon", a declarat Săpunaru la finalul meciului cu FCSB.

Afla mai multe despre: rapidfcsbsăpunaru 

viewscnt
Articole similare