Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Nu suntem la biserică să punem păcatele pe masă. M-am spovedit săptămâna trecută”. Ce a declarat Horaţiu Moldovan după ce a apărat senzaţional în meciul cu FCSB

”Nu suntem la biserică să punem păcatele pe masă. M-am spovedit săptămâna trecută”. Ce a declarat Horaţiu Moldovan după ce a apărat senzaţional în meciul cu FCSB

Superliga

Comentarii

Horaţiu Moldovan a închis poarta Rapidului în derby-ul cu FCSB şi a contribuit decisiv la victoria giuleştenilor, scor 1-0.

Fostul portar al lui Sepsi a avut nu mai puţin de nouă intervenţii salvatoare şi a făcut uitate gafele din meciurile cu Farul şi Petrolul.

”Nu suntem la biserică să punem păcatele pe masă. M-am spovedit săptămâna trecută”

”Asta este Romănia. Mereu se scoate ce este mai rău în evidenţă (n.r. gafele lui Moldovan). Am avut trei gafe în 35 de etape. Au facut şi alţi portari (n.r. gafe), de nivel mondial. Asta este viaţa. De asta este frumos fotbalul. Dacă saptămâna trecută am greşit, avem ocazia să ne revanşăm în săptămâna următoare. Trebuie să felicităm echipa şi nu este important doar un jucător.

Cred că eram într-o perioadă foarte proastă şi nu cred că aveam nimic de pierdut. Daca nici într-un derby cu marea rivală nu ne mobilizăm... Cred că am fost mult mai pragmatici şi mult mai motivaţi decât ei.

Trebuia să avem mai multe puncte, dar nu mai putem da timpul înapoi. Nu cred că suntem la biserică, să ne punem păcatele pe masă. Am fost săptămâna trecută la spovedit. Mai am cinci etape, nu ma gândesc la acest lucru (n.r. la un posibil transfer în străinătate).

Am jucat doar pentru noi. În fiecare meci jucăm la victorie şi ne bucurăm că a ieşit în seara asta”, a declarat Horaţiu Moldovan după meciul cu FCSB.

 

Afla mai multe despre: moldovanrapidfcsb 

viewscnt
Articole similare