Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Lipseşte doar anunţul oficial! După 2 ani, Rapid a decis ce se întâmplă cu Săpunaru după finalul sezonului, la 39 de ani | EXCLUSIV

Lipseşte doar anunţul oficial! După 2 ani, Rapid a decis ce se întâmplă cu Săpunaru după finalul sezonului, la 39 de ani | EXCLUSIV

Rapid

Comentarii

Rapid Bucureşti a luat o decizie importantă în această perioadă, în care încearcă să repare ce se mai poate în play-off-ul Superligii. Conducătorii au negociat cu Cristian Săpunaru (39 de ani) în privinţa viitorului căpitanului, iar părţile au ajuns la un acord.

Ce se întâmplă cu Cristian Săpunaru după finalul acestui sezon! "Mai aveţi un an să mă suportaţi"

Cristian Săpunaru şi-a găsit loc în istoria clubului Rapid Bucureşti, iar recent a decis că încă mai poate juca, cel puţin la nivelul fotbalului din România. Fundaşul central intrat în inima fanilor vişinii va fi pe teren şi la 40 de ani. 

Pentru Orange Sport, Cristian Săpunaru a dezvăluit că s-a înţeles cu Rapid Bucureşti pentru încă un an de contract, ceea ce înseamnă că va pune umărul la îndeplinirea obiectivelor şi în sezonul 2023-2024. 

"Am discutat am ajuns la un acord. Mai aveţi un an să mă suportaţi. Contractul pe viaţă cu Rapid oricum îl am, pentru că sunt şi voi rămâne toată viaţa suporterul Rapidului, pentru că aşa m-am născut.

(n.r. - E aproape oficial?) Da, dar încă n-am semnat contractul. Sper să fie bine la anul, în anul centenarului, că atunci facem o sută de ani, nu acum. Toată lumea a discutat de anul centenarului.  Ăsta e anul de 99 de ani, anul centenarului va începe pe 25 iunie 2023", a declarat Cristian Săpunaru, pentru Orange Sport. 

  • 2021 e anul în care Săpunaru a revenit la Rapid, după ce mai jucat la: Kayserispor, Denizlispor, Astra şi Pandurii.

Ce îl mai motivează pe Cristian Săpunaru la 39 de ani. Poate rămâne la Rapid Bucureşti şi după rertragere

Cu 156 de meciuri până în acest moment pentru clubul său de suflet, unde a cucerit două trofee, Cupa României, în 2007, şi Supercupa României, în 2008, Cristian Săpunaru a fost întrebat care e secretul longevităţii sale în activitae. 

"Iubesc fotbalul şi îmi place fotbalul. Dacă nu aş iubi fotbalul, m-aş fi lăsat de mult. Mulţi fotbalişti s-ar fi lăsat de mult. E o chestie pe care o facem de mici, care ne-a ajutat în viaţă şi n-am cum să mă las de aşa ceva încă",  a adăugat căpitanul de la Rapid Bucureşti

Chiar şi după retragere, Cristian Săpunaru este pregătit să se dedice tot clubului din Giuleşti.

"Nu ştiu. Antrenor, vicepreşedinte. Sunt anumite poziţii în care pot să rămân. Da, fac şcoala de antrenor şi mă văd antrenor, îmi place. Am lucrat toată viaţă mea cu fotbaliştii, am fost alături de fotbalişti toată viaţa, ştiu ce înseamnă să fii fotrbalist într-un grup", a mai spus liderul din teren al Rapidului.

”Bocciu” l-a sunat pe Adrian Mutu înaintea meciului cu FCSB. ”N-are ce să-mi reproşeze mie!”

Afla mai multe despre: cristian sapunarurapid bucuresticontract cristian sapunaru rapid bucurestirapid bucuresti superliga 

viewscnt
Articole similare