Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Bocciu” l-a sunat pe Adrian Mutu înaintea meciului cu FCSB. ”N-are ce să-mi reproşeze mie!”

”Bocciu” l-a sunat pe Adrian Mutu înaintea meciului cu FCSB. ”N-are ce să-mi reproşeze mie!”

Fotbal

Comentarii

Liderul galeriei Rapidului, Liviu Ungureanu, zis ”Bocciu”, a recunoscut că a pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe Adrian Mutu, înaintea partidei cu FCSB, din Giuleşti.

Meciul Rapid - FCSB este programat duminică, 23 aprilie, de la ora 20:30, într-un duel din etapa a 5-a a play-off-ului din Superligă.

  • Rapid - FCSB va fi transmis în direct pe Orange Sport 1, dar şi în format LIVE VIDEO pe site-ul orangesport.ro.

”Bocciu” l-a sunat pe Adrian Mutu: ”Am avut o discuţie cu el!”

”Bocciu” l-a rugat pe Adrian Mutu să stea de vorbă cu jucătorii şi să-i facă să înţeleagă că sunt aşteptări mari de la ei în continuare, chiar dacă titlul este pierdut.

Rapidul este singura echipă care nu a bifat nicio victorie în play-off, iar suporterii din Giuleşti au început să-şi piardă răbdarea.

L-am sunat pe Adi Mutu, am avut o discuţie cu el… Noi îl respectăm foarte mult pe Mutu. I-am spus «Băi Adriane, haide să încercăm să fie bine, stai de vorbă cu băieţii, salvaţi anul!».

Eu trebuia să transmit un mesaj şi să discut cu el ca de la bărbat la bărbat, pentru că Adrian Mutu e un bărbat al fotbalului românesc pot să spun, este o valoare incontestabilă, iar discuţia noastră a decurs foarte normal. El a înţeles ceea ce eu i-am spus.

Eu, la rândul meu, ştiam şi am înţeles ceea ce mi-a zis şi el, pentru că Adi Mutu şi-a atins obiectivul. Aici are dreptate şi conducerea, pentru că obiectivul lor a fost atins, accederea în play-off.

”Bocciu”, despre Adrian Mutu: ”Nu s-a simţit confortabil când i-am cerut demisia”

Nu are ce să-mi reproşeze Adi Mutu mie şi nu are de ce să fie supărat. Poate să fie supărat doar pe situaţie, că nu s-a simţit confortabil când i-am cerut demisia. Dar, în rest, nu are de ce să fie supărat pe mine Adi Mutu. Sută la sută mi-a dat dreptate în tot ceea ce i-am spus. A fost o discuţie normală, Mi-a spus că atât s-a putut cu echipa pe care o are.

Sunt şi unii postaci de serviciu, care lucrează la destabilizare, şi la dezinformare, şi la dezbinarea suporterilor rapidişti. Nu sunt băieţii noştri”, a declarat Liviu Ungurean, conform fanatik.ro.

Afla mai multe despre: bocciuadrian muturapid - fcsb 

viewscnt
Articole similare