Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Eliminare halucinantă în Liga 2. A încasat două cartonaşe galbene în decurs de 12 secunde. ”Ce-ai făcut, Sampaio?”

VIDEO | Eliminare halucinantă în Liga 2. A încasat două cartonaşe galbene în decurs de 12 secunde. ”Ce-ai făcut, Sampaio?”

Liga 2

Comentarii

Mijlocaşul celor de la Gloria Buzău, Eduardo Sampaio, a fost eliminat într-un mod rar întâlnit pe terenurile de fotbal, sâmbătă, la meciul contra Stelei.

Mai exact, în minutul 90, Eduardo Sampaio se pregătea să execute o lovitură liberă de la mare distanţă.

Două galbene în 10 secunde

Gloria Buzău conducea pe tabelă, scor 1-0, iar brazilianul a simţit nevoia de a întârzia execuţia, lucru dezaprobat de arbitrul Lucian Rusandu.

”Centralul” a decis, de urgenţă, să-i acorde un cartonaş galben pentru tragere de timp. Cronometrul arăta 89:06.

Lucian Rusandu i-a solicitat să se întoarcă cu spatele pentru a-i vedea numărul de pe tricou, pentru a-l trece pe cartonaş.

Dudu Sampaio nu a înţeles (n.r. - sau poate că a înţeles-o) cererea şi s-a grăbit să bată lovitura liberă, cu toate că arbitrul nu-şi terminase procedura de notare.

Enervat de gestul fotbalistului, Lucian Rusandu i-a acordat şi cel de-al doilea cartonaş galben, implicit pe cel roşu, chiar dacă fotbalistul şi-a cerut scuze. Era minutul 89:18.

VIDEO: Eliminarea lui Dudu Sampaio

Afla mai multe despre: gloria buzaufcsb 

viewscnt
Articole similare