Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Elias Charalambous, înaintea meciului cu Rapid: ”Suntem pregătiţi!”. Ce spune despre omologul său, Adrian Mutu

Elias Charalambous, înaintea meciului cu Rapid: ”Suntem pregătiţi!”. Ce spune despre omologul său, Adrian Mutu

Fotbal

Comentarii

Antrenorul celror de la FCSB, Elias Charalambous (42 de ani) a fost prezent, sâmbătă, la conferinţa de presă premergătoare partidei cu Rapid.

Meciul Rapid - FCSB este programat duminică, 23 aprilie, de la ora 20:30, într-un duel din etapa a 5-a a play-off-ului din Superligă.

  • Rapid - FCSB va fi transmis în direct pe Orange Sport 1, dar şi în format LIVE VIDEO pe site-ul orangesport.ro.

Elias Charalambous, înaintea meciului cu Rapid: ”Suntem în formă şi sper să luăm cele trei puncte”

Elias Charalambous este conştient că FCSB va avea un meci foarte greu în Giuleşti, însă are încredere în jucătorii săi, deoarece se prezintă într-o formă sportivă foarte bună, ce le-a permis şi intrarea în ”hora” pentru titlu.

Ciprotul refuză să se uite ”în spate”, la Universitatea Craiova, care se apropie vertiginos, preferând să se concentreze doar la meciurile pe care le au.

Ca întotdeauna în acest moment al sezonului, meciul este foarte dificil. Întâlnim un adversar foarte bun, în deplasare, dar jucătorii sunt bine pregătiţi. Am vorbit cu jucătorii, astea sunt meciurile plăcute pentru ei, cele cu stadioanele pline.

Suntem într-un moment bun, avem mulţi jucători în formă şi sper să luăm cele trei puncte. Ne gândim doar la echipa noastră şi la cum jucăm joi. Presiune este mereu la o echipă mare şi FCSB este o echipă mare. Presiunea este mare, dar cred că putem să o gestionăm.

Craiova a câştigat ieri, s-a apropiat, dar contează ce facem noi. Asta este cel mai important pentru noi. Sunt sigur că va fi greu până la finalul sezonului, pentru toate echipele. E important că depindem doar de propriile rezultate, avem şansa asta.

Ştiu că Rapid a avut unele probleme în ultimele etape, dar Rapid e Rapid, va fi un derby. Ştim că va fi un meci greu, dar suntem gata pentru acest meci.

Nu putem depinde doar de un jucător. Coman e în formă bună, dar avem mulţi jucători care sunt în formă. Eu cred în grup, ai nevoie de toată echipa pentru a câştiga. Important este jocul colectiv. Rapid este Rapid, are o echipă bună, cu jucători de calitate, cu jucători cu experienţă mare. Este o echipă bună, dar contează mai mult cum jucăm noi, trebuie să dictăm ritmul.

Când eşti la o echipă mare, e normal să fie presiune. Important este cum o gestionezi, cum arăţi pe teren. Jucătorii de la FCSB pot gestiona această presiune, de aceea joacă aici.

Charalambous, despre Mutu: ”E un antrenor bun”

Îl ştiu foarte bine pe Adrian Mutu ca jucător, un nume mare în România. E un antrenor bun. Nu înseamnă că nu e un antrenor bun dacă nu a câştigat în ultimele runde. Am analizat Rapidul, este o echipă bună. Îl respect foarte mult pe Adrian Mutu, a declarat Elias Charalambous, la conferinţa de presă.

Afla mai multe despre: elias charalambousadrian muturapid-fcsb 

viewscnt
Articole similare