Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Neînvins în play-out, Măldărăşanu nu uită de problemele de la FC Hermannstadt şi de depunctare: ”Mi-e uşor să cer 14 jucători, dar trebuie să şi putem”

Neînvins în play-out, Măldărăşanu nu uită de problemele de la FC Hermannstadt şi de depunctare: ”Mi-e uşor să cer 14 jucători, dar trebuie să şi putem”

Hermannstadt​

Comentarii

Tehnicianul formaţiei FC Hermannstadt, Marius Măldărăşanu (48 de ani), a tras concluziile după o nouă victorie reuşită de sibieni în play-out.

FC Hermannstadt a învins-o, pe teren propriu, pe FC Argeş, scor 2-1, într-un meci din etapa a cincea a play-out-ului Superligii.

Gazdele au deschis scorul în minutul 11, prin Limaj. În minutul 38, Hermannstadt şi-a mărit avantajul, Paraschiv marcând din centrarea lui Balaure. 

În repriza secundă, oaspeţii au redus din diferenţă în minutul 61. Koubemba a marcat. 

Astfel, FC Hermannstadt rămâne neînvinsă în play-out, acolo unde a înregistrat trei victorii şi două remize.

Reacţie lui Măldărăşanu, după FC Hermannstadt - FC Argeş 2-1: ”Munceşti foarte mult şi totul se dărâmă”

La finalul meciului, Marius Măldărăşanu a vorbit pe larg despre subiectul penalizării cu nouă puncte a formaţiei sibiene.

”Omogenitatea (n.r. cheia succesului). Noi, datorită parcursului nostru, am ridicat nivelul, iar jucătorii şi suporterii au avut aşteptări mai mari. A venit acea situaţie de care ne aducem aminte destul de trist, puteam fi mult mai bine.

Am simţit presiunea cu adevărat, sunt lângă jucători în fiecare zi, ştiu ce calităţi au, iar când greşeşti pase de câţiva metri, arată că suferi mult din punct de vedere mental. Dar au arătat că şi-au revenit.

Acea situaţie nu o considerăm o înfrângere, ci o lecţie din care să învăţam. Munceşti foarte mult şi totul se dărâmă... Cu siguranţă, la anul vom fi mai puternici.

Ne-am dorit să aducem câte un jucător bun pe fiecare post, care să aducă un plus valoare, nu doar de dragul de a-l lua. Sunt foarte multe propuneri şi mi-e greu, ca antrenor, să-i conving pe alţii de ce gândesc.

Mi-e uşor să cer 14 jucători, dar trebuie să şi putem. Au fost anumite critici legate de mine, dar nu puteam să aducem anumiţi jucători pentru că nu a fost buget. Am încercat, dar n-am putut să plătim unele sume", a declarat Măldărăşanu, după meci.

Cu această victorie FC Hermannstadt a adunat 27 de puncte şi este pe poziţia a doua în clasamentul din play-out. Acelaşi punctaj îl au şi echipele de pe locurile 1 (FC U Craiova) şi 3 (Petrolul).

FC Argeş are 17 puncte şi ocupă poziţia a 9-a, una care duce la retrogradarea directă.

Afla mai multe despre: maldarasanuhermannstadt 

viewscnt
Articole similare