Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ce i-au făcut ultraşii Rapidului lui Teia Sponte, la un meci pe Giuleşti. MM Stoica: ”Era greu pe acolo!” | EXCLUSIV

 Ce i-au făcut ultraşii Rapidului lui Teia Sponte, la un meci pe Giuleşti. MM Stoica: ”Era greu pe acolo!” | EXCLUSIV

Fotbal

Comentarii

Mihai Stoica este unul dintre inamicii favoriţi ai suporterilor din Giuleşti. Episoade antologice s-au consumat în trecut între oficialul de la FCSB şi fanii echipei ”vişinii”.

Mihai Stoica a fost întotdeauna un conducător de club efervescent, iar acest detaliu îi scotea mereu din sărite pe suporterii din Giuleşti.

Nu puţine au fost cazurile în care managerul celor de la FCSB a fost ţinta obiectelor aruncate din tribune, într-un cor interminabil de înjurături, dintre cele mai odioase.

Teia Sponte, luat în colimator de ultraşii rapidişti chiar la tribuna oficială

Mihai Stoica a recunoscut că ura să meargă în Giuleşti, unde ştia că îl aştepta o atmosferă extrem de ostilă. Acum, după ce s-a construit noul stadion, lucrurile s-au schimbat radical, iar obiceiurile din trecut s-au estompat.

Oficialul ”roş-albastru” şi-a amintit de un episod care l-a avut în centrul atenţiei pe Teia Sponte, prietenul lui Gigi Becali, chiar la tribuna oficială din Giuleşti. Ultraşii formaţiei feroviare erau peste tot în stadion şi nu ezitau să-şi tachineze rivalii de la Steaua/FCSB prin cele mai neortodoxe metode.

Disputa aia din Giuleşti a rămas... Fierbea aerul. Eram şi tribunele alea sus. Nu te simţeai confortabil. (n.r - dacă e diferită atmosfera pe noul Giuleşti) Am fost o singură dată acum. Au fost oameni de bun simţ.

Înainte, şi la tribuna oficială, erau unii care veneau şi te înjurau de te spărgeau. Lui Teia Sponte i-au pus o ţigară aprinsă pe scaun. Adică, era greu pe acolo. Era un grup de ultraşi. Aveam şi prieteni rapidişti pe chiar îi vedeam în tribună”, a povestit Mihai Stoica, la Orange Sport.

 

Afla mai multe despre: rapid - fcsbteia spontemihai stoica 

viewscnt
Articole similare