Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gigi Becali l-a transformat dintr-un jucător vandabil într-o ”victimă”. ”Dacă merită? Nu asta contează la FCSB” | EXCLUSIV

Gigi Becali l-a transformat dintr-un jucător vandabil într-o ”victimă”. ”Dacă merită? Nu asta contează la FCSB” | EXCLUSIV

Fotbal

Comentarii

Rapid Bucureşti a învins-o pe FCSB, scor 1-0 (1-0), duminică seară, în Giuleşti, într-o partidă din etapa a 5-a a play-off-ului din Superligă.

Basarab Panduru, despre Andrei Cordea: ”Nu joacă pentru că trebuie să joace altul acolo”

Andrei Cordea s-a transformat peste noapte dintr-un jucător pentru care Gigi Becali cerea trei milioane de euro, într-un fotbalist considerat a treia variantă de mijlocaş lateral stânga. 

A doua variantă în zilele bune, când patronul Gigi Becali uită de faptul că a plătit 1,7 milioane de euro în schimbul lui David Miculescu.

  • Titular în stânga, în acest moment, este Octavian Popescu, fotbalist mutat din flancul stâng.

În opinia lui Basarab Panduru, Andrei Cordea nu mai este jucătorul din trecut pentru că nu mai are continuitate la FCSB. Specialistul Orange Sport consideră că la FCSB joacă cine decide Gigi Becali, în funcţie de interesele sale, nu cine merită pe drept.

Trebuie să înţeleagă de ce nu mai e jucătorul de altădată. A fost bun atâta timp cât a jucat. Nu mai joacă pentru că joacă altul în locul lui, care trebuie să joace.

”Cordea trebuie să iasă, că nu are ce face”

(n.r. - Nu merită să joace?) Nu ăsta e motivul la FCSB. Nu asta contează la ei. De FCSB vorbim, nu de Barcelona sau Real Madrid. Contează că trebuie să joace cine trebuie să joace. Dacă eşti în poziţia aia, trebuie să ieşi că nu ai ce să faci.

Nu este uşor. Să nu crezi că azi nu joci, mâine nu joci, poimâine joci, apoi nu mai poţi să te agăţi de nicio prestaţie, că nu ai din ce”, a declarat Basarab Panduru, la Orange Sport.

Afla mai multe despre: rapid - fcsbgigi becaliandrei cordea 

viewscnt
Articole similare