Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Adrian Petre s-a ”reprofilat”! Ce ce se ocupă fostul atacant al FCSB, după ce a rămas, din nou, liber de contract | VIDEO

Adrian Petre s-a ”reprofilat”! Ce ce se ocupă fostul atacant al FCSB, după ce a rămas, din nou, liber de contract | VIDEO

Fotbal intern

Comentarii

Rămas liber de contract pentru a doua oară în acest sezon, Adrian Petre (25 de ani) este nevoit să stea pe bară până la finalul stagiunii, astfel că s-a ”reprofilat”! Fostul atacant al FCSB îşi ocupă o bună parte a timpului interacţionând cu urmăritorii săi de pe TikTok.

Transferat de Esbjerg de la UTA Arad, pentru 500.000 de euro, pe când avea doar 19 ani, Adrian Petre era văzut, în urmă cu câţiva ani, ca o mare speranţă pentru linia ofensivă a României.

Atacantul reuşise să marcheze la Campionatul European U21 din 2019, iar în februarie 2020 era achiziţionat de FCSB, pentru nu mai puţin de 800.000 de euro.

Adrian Petre, din nou liber de contract

Gigi Becali spera că şi-a rezolvat prroblemele pe termen lung în atac, dar mandatul lui Petre la Bucureşti a fost dezastruos şi s-a încheiat după doar trei goluri în opt luni.

A urmat un împrumut la Cosenza, chiar mai dezastruos decât transferul la FCSB, iar apoi o revenire la UTA Arad, care a decurs la fel de rău pentru atacant.

În vara lui 2021, atacantul a primit o şansă nesperată din partea lui Gică Hagi şi a reuşit să se regăsească oarecum la Ovidiu, înainte de a fi cedat, pe gratis, lui APO Levadiakos, în prima divizie a Greciei.

Însă, atacantul a rezistat adoar jumătate de sezon la formaţia elenă, iar din februarie este din nou liber de contract, trezindu-se nevoit să stea pe bară până în vară.

Fostul atacant de la FCSB s-a ”reprofilat”

Conform regulamenterlor, Petre nu poate reprezenta mai mult de două echipe în acest sezon, astfel că, momentan, se pregăteşte singur, în vederea unui transfer în câteva luni.

Atacantul s-a ”reprofilat” în ultimele luni şi a început să îşi ocupe timpul cu live-uri pe TikTok, în cadrul cărora interacţionează cu urmăritorii săi şi oferă ultimele detalii despre cariera sa.

@adrianpetre981 Part 2. WWWW ball knowledge again #football #futbol #foryou #fy #foryoupage ♬ sonido original - Entrenamiento Canino

Petre a dezvăluit că îi ţine pumnii Farului Constanţa în lupta pentru titlu, întrucât ar primi şi el o medalie de campion dacă ”marinarii” cuceresc Superliga, şi că se antrenează individual în vederea revenirii pe gazon.

Cotat la 1,5 milioane de euro de transfermarkt la începutul lui 2019, Adrian Petre ar valora acum doar 400.000 de euro, adică de aproape patru ori mai puţin decât acum patru ani.

Afla mai multe despre: adrian petre 

viewscnt
Articole similare