Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Puştiul minune de 17 ani al Farului, deja o variantă pentru echipa naţională? Mesajul său pentru Iordănescu: ”Joc cât de bine pot”

Puştiul minune de 17 ani al Farului, deja o variantă pentru echipa naţională? Mesajul său pentru Iordănescu: ”Joc cât de bine pot”

Farul Constanța

Comentarii

În urma ascensiunii sale incredibile din acest sezon, deja se vehiculează că Adrian Mazilu (17 ani) ar putea fi o opţiune pentru echipa naţională, iar, după ce a marcat golul victoriei în poarta lui CFR Cluj, jucătorul Farului a vorbit despre posibilitatea de a fi convocat.

Un nume necunoscut pentru majoritatea fanilor fotbalului românesc până în acest sezon, Adrian Mazilu a avut parte de o ascensiune incredibilă în ultimele luni.

Totul a început cu un gol în Cupa României, împotriva Rapidului, înainte ca fotbalistul de 17 ani să înceapă să înscrie regulat, chiar şi împotriva adversarilor de calibru.

”Îi mulţumesc pentru gol lui Tudor, m-a lăsat cu poarta goală”

După ce marcase de două ori în poarta giuleştenilor, de două ori în cea a lui Sepsi şi o dată în cea a Universităţii Craiova, puştiul Farului a punctat şi împotriva CFR-ului, un gol de trei puncte.

Prezent la flash-interviu după meci, Adrian Mazilu a oferit o lecţie de modestie, recunoscând că reuşita sa i se datorează coechipierului Tudor Băluţă.

Internaţionalul de tineret a fost întrebat şi despre o posibilă convocare la echipa naţională mare, în contextul în care Edi Iordănescu a fost prezent în tribune la Farul - CFR.

Mazilu a punctat că nu se gândeşte la acest lucru, ci că se concentrează doar să joace cât mai bine poate la momentul actual.

Adrian Mazilu, deja o variantă pentru echipa naţională?

"E un sentiment foarte plăcut, am făcut un meci mare, am dat totul pe teren şi am luat toate cele trei puncte. Nu pot să spun eu asta (n.r. că a adus victoria), muncim toţi şi îi mulţumesc pentru gol lui Tudor, care m-a lăsat cu poarta goală.

Am făcut un meci mare. Toată echipa lor e puternică, dar am reuşit să le facem faţă şi să îi doborâm. Ştim că sunt periculoşi la faze fixe şi am încercat să nu facem faulturi în preajma careului.

E o victorie chiar meritată şi trebuie să rămânem pe primul loc. E o lupta strânsă, mai sunt cinci meciuri, trebuie să luăm toate punctele puse în joc. Mă simt foarte bine aici, colegii m-au primit bine încă din prima zi.

Asta e decizia dumnealui (n.r. legat de o posibilă convocare la naţionala lui Edi Iordănescu), eu joc cât de bine pot pe teren şi sper să fac asta în continuare", a declarat Adrian Mazilu, după victoria cu CFR Cluj.

Afla mai multe despre: adrian mazilu 

viewscnt
Articole similare