Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dan Şucu, după ce s-a speculat o alianţă Rapid - CFR Cluj: ”Am ajuns în acest punct pentru că deciziile s-au luat în culise”

Dan Şucu, după ce s-a speculat o alianţă Rapid - CFR Cluj: ”Am ajuns în acest punct pentru că deciziile s-au luat în culise”

Fotbal

Comentarii

Co-finanţatorul celor de la Rapid, Dan Şucu, exclude ori variantă de alianţă cu CFR Cluj, în pofida speculaţiilor din ultima perioadă.

Toate suspiciunile au pornit în momentul în care doi dintre liderii galeriei din Giuleşti, Gigi Corsicanu şi ”Bocciu”, au declarat că vor da şi ei o primă jucătorilor, dacă vor învinge pe FCSB.

Automat, s-a readus în prim plan faptul că cei doi sunt prieteni buni cu patronul celor de la CFR Cluj, Nelu Varga, şi s-a speculat că banii ar veni chiar de la acesta, pentru a o încurca pe FCSB.

Dan Şucu se menţine pe poziţii: ”Noi nu facem înţelegeri oculte!”

Dan Şucu a afirmat că Rapidul este o formaţie independentă de orice acţiune ce necesită înţelegeri tacite pe la colţuri.

Patronii echipei sunt capabili să ofere prime generoase jucătorilor, fără a mai fi nevoie de intervenţia unora din exterior, aşa cum s-a speculat.

Rapid nu o să devină vagon ataşat locomotivei altcuiva, indiferent cine ar fi altcineva: Farul, CFR Cluj, Craiova. Noi nu facem înţelegeri oculte! Vrem doar să învingem în teren, indiferent de adversar.

Orice implicare de a stimula financiar fotbaliştii e o atribuţie a clubului, pentru că astfel se pot evita orice conexiuni nedorite. Primele pe care conducerea le oferă jucătorilor Rapidului sunt suficient de consistente pentru a nu fi nevoie de alte contribuţii”, a declarat Dan Şucu, conform prosport.ro.

Dan Şucu, despre fotbalul românesc: ”A fost stabilit în culise, de diferiţi patroni”

Omul de afaceri a recunoscut că jucătorii vor primi o sumă frumoasă de bani pentru victoria cu FCSB, evitând să divulge cifrele.

În acelaşi timp, Dan Şucu consideră că fotbalul românesc a ajuns atât de jos, deoarece clasamentele au fost stabilit în culise, nu pe gazon, aşa cum ar fi fost normal.

Există o primă importantă. Noi jucăm pentru Rapid. Din punctul nostru de vedere, este foarte clar şi de ce. Nu există vreo posibilitate prin care la Rapid noi să intrăm în vreo înţelegere cu alt club.

Ce vreau să spun fără doar şi poate e că primele date sunt foarte consistente şi nu văd niciun alt motiv de premiere din alte părţi.

Eu cred că fotbalul a ajuns unde e acum şi pentru că decizia nu s-a luat sportiv, în teren, ci în culise, de către diferiţi patroni. Şi asta mă deranjează, groaznic mă deranjează.  Majorarea primei e legată de ieşirea dintr-o criză”, a completat Dan Şucu.

Afla mai multe despre: dan sucucorsicanubocciu 

viewscnt
Articole similare