Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Un jucător de fotbal australian a murit la 20 de ani după un contact cu un adversar la un meci. El era donator de organe şi a salvat două vieţi

Un jucător de fotbal australian a murit la 20 de ani după un contact cu un adversar la un meci. El era donator de organe şi a salvat două vieţi

Sporturi

Comentarii

Antonio Loiacono avea 20 de ani şi era un jucător de fotbal australian. El a murit după un ce s-a prăbuşit pe teren în urma unui contact cu un adversar la primul meci al sezonului pe care l-a jucat cu Birdwood Football Club, clubul său australian de fotbal (un sport asemănător de rugby), la Gumeracha Oval.

Transportat la spital imediat după accident, el era inconştient şi a murit în noaptea de duminică spre luni, după ce a fost plasat sub asistenţă respiratorie.

„Lovitura a fost atât de violentă încât a intrat în stop cardiac pe loc. Doctorul ne spusese că presiunea cerebrală şi hemoragia vor creşte şi că în mai puţin de 24 de ore va fi în moarte cerebrală", a declarat fratele lui Antonio, Jack Loiacono, unui post de televiziune local.

Antonio a fost declarat în moarte cerebrală duminică după-amiaza, dar familia a aflat că va salva două vieţi. "El este donator de organe. Salvează un băieţel şi un tânăr de 19 ani, şi chiar dacă suntem trişti, asta e o veste bună”, a explicat fratele său, conform presei australiene.

 

Afla mai multe despre: antonio loiacono 

viewscnt
Articole similare