Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

El e noul şef de la FCSB. Becali a anunţat cine va lua deciziile la echipă după retragerea sa din fotbal: "Acum el comandă tot"

El e noul şef de la FCSB. Becali a anunţat cine va lua deciziile la echipă după retragerea sa din fotbal: "Acum el comandă tot"

FCSB

Comentarii

Gigi Becali şi-a anunţat retragerea din fotbal, la doar câteva ore de la înfrângerea suferită de FCSB pe terenul Rapidului, scor 0-1.

Nemulţumit de deciziile luate de arbitrul Feşnic, Gigi Becali a anunţat că se retrage din fotbal. Până să o vândă pe FCSB, latifundiarul din Pipera a dezvăluit că Mihai Stoica îi va lua locul şi va coordona activitatea din cadrul clubului.

"MM va fi şeful Consiliului de Administraţie, omul meu de bază, el va comanda totul. Pe mine nu mă mai interesează nimic. Nici măcar schimbările. Nu mă mai interesează, nu mă mai bag.

Întreb scorul după meci ca să vedem ce a ieşit şi atât. La revedere, bă, Burleanule. Spală-te pe cap cu Vassaras şi cu Feşnic, şi cu toţi arbitrii tăi şi cu toate mizeriile pe care le faci cu Vişan, cu Bodescu, cu toată şleahta ta, care aţi câştigat voi Federaţia şi o ţineţi în mâini cu tiranie" , a declarat Gigi Becali.

Rapid - FCSB 1-0

Rapid a învins-o, duminică, pe teren propriu, scor 1-0, pe FCSB, în ultimul meci al etapei a cincea din play-off-ul Superligii.

FCSB rămâne pe locul al treilea în clasament, cu 37 de puncte, în timp ce Rapid este pe 5, cu 31 de puncte.

  • RAPID: H. Moldovan - Onea, Săpunaru, D. Grigore, Junior Morais (Florin Ştefan 77) - Al. Albu, Kait, Al. Ioniţă II (Emmers 65) – Sefer (Pănoiu 90), Dugandzic, Funsho Bamgboye. ANTRENOR:  Adrian Mutu
  • FCSB: Târnovanu - Sorescu, Dawa (I. Cristea 46), Tamm, Radunovic – Edjouma (Omrani 46), Şut (Miculescu 85), Olaru - Oct. Popescu, Compagno (Cordea 46), Fl. Coman. ANTRENOR: Elias Charalambous

Afla mai multe despre: becali 

viewscnt
Articole similare