Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Primul ”11” al jucătorilor la care CFR Cluj a renunţat prea uşor în ultimii ani. Dan Petrescu a permis majoritatea plecărilor

Primul ”11” al jucătorilor la care CFR Cluj a renunţat prea uşor în ultimii ani. Dan Petrescu a permis majoritatea plecărilor

Fotbal

Comentarii

CFR Cluj a cucerit titlu după titlu în România, în ultimii ani, însă nu întotdeauna a luat cele mai bune decizii în privinţa jucătorilor pe care i-a avut în curte.

Doar în ultimii cinci ani, CFR Cluj scăpat de unii jucători care, apoi, au cunoscut un progres fantastic, iar cluburile de care aparţin îşi freacă mâinile de bucurie.

De exemplu, Horaţiu Moldovan, Alexandru Paşcanu, Sebastian Mailat sau Daniel Paraschiv sunt fotbalişti care se vor vinde pe cel puţin un milion de euro, însă CFR i-a lăsat să plece mult prea uşor, mulţi dintre ei liberi de contract.

Primul ”11” al jucătorilor de care CFR Cluj a scăpat mult prea uşor

PORTAR

  • Horaţiu Moldovan (25 de ani) - gratis, la Ripensia Timişoara. Pe 13 februarie 2019, unul dintre cei mai buni portari români ai momentului pleca de la CFR Cluj. Echipa era condusă de Alin Minteuan, un apropiat al lui Dan Petrescu. La doar câteva săptămâni distanţă, ”Bursucul” era instalat oficial ca antrenor. Cota de piaţă - 1,8 milioane de euro.

Fundaşi

 

  • Mihai Butean (26 de ani) - gratis, la Hermannstadt. În vara lui 2022, clujenii au renunţat la fundaşul dreapta. Acum, cota sa de piaţă este de 750.000 de euro, cu evoluţii foarte apreciate la Sibiu. Antrenor era Dan Petrescu.
     
  • Denis Ciobotariu (24 de ani) - gratis, la Sepsi. În vara lui 2022, fiul lui Liviu Ciobotariu se transfera la Sfântu Gheorghe. Cota sa de piaţă este 600.000 de euro. Antrenor - Dan Petrescu.
     
  • Alexandru Paşcanu (24 de ani) - sumă nedeclarată oficial, la Ponferradina. Iniţial, a fost vorba despre un împrumut, însă jucătorul nu a mai dorit să lucreze cu Dan Petrescu, deoarece nu primise şansele promise la Cluj, aşa că a forţat transferul definitiv. Cota de piaţă - un milion de euro.
     
  • Rareş Ispas (22 de ani) - gratis, la Sepsi. În vara lui 2022, fundaşul stânga s-a transferat definitiv la Sfântu Gheorghe. A ajuns internaţional de tineret, iar cota sa de piaţă este 500.000 de euro. Antrenor la CFR - Dan Petrescu.

Mijlocaşi
 

  • Cătălin Golofca (33 de ani) - gratis, la Sepsi. În vara lui 2021, înainte cu câteva săptămâni ca Dan Petrescu să fie anunţat noul antrenor, mijlocaşul a fost lăsat să plece de la echipă. Costase 500.000 de euro cu doi ani în urmă, de la FC Botoşani.
     
  • Anas Tahiri (27 de ani) - gratis, la Heerenveen. În ianuarie 2022, Dan Petrescu decidea că nu mai are nevoie de mijlocaş. Acesta a ajuns titular incontestabil la formaţia de pe locul 9 din Eredivisie. 900.000 de euro este cota sa de piaţă.
     
  • Alexandru Ioniţă (28 de ani) - gratis, la Rapid. În toamna lui 2021, Dan Petrescu îşi dădea acordul ca Alexandru Ioniţă să plece la Rapid. Acum, cota sa de piaţă este 850.000 de euro.
     
  • Sebastian Mailat - gratis, la FC Botoşani. În ianuarie 2022, Dan Petrescu anunţa că nu mai are nevoie de mijlocaşul lateral, aşa că l-a lăsat să plece în Moldova. Acum, este unul dintre golgheterii Superligii, iar Valeriu Iftime cere 1,5 milioane de euro în schimbul său.

​Atacanţi

  • Marko Dugandzic - 400.000 de euro, la Rapid. În vara lui 2022, Dan Petrescu a decis să renunţe la atacantul croat, adus cu şase luni în urmă.  În acest moment, Marko este golgheterul Superligii, cu 16 goluri, la egalitate cu Andrea Compagno, iar cota sa de piaţă este 1,5 milioane de euro.
     
  • Daniel Paraschiv - gratis, la Hermannstadt. În vara lui 2022, fotbalistul a ajuns la un acord cu sibienii. Dan Petrescu era la club, însă a declarat că nu ştia de plecarea atacantului (oare?). În acest moment, Paraschiv este unul dintre cei mai interesanţi atacanţi din Superligă, cu 13 goluri marcate în 35 de partide.FC Hermannstadt speră să obţină undeva la 1,5-2 milioane de euro în schimbul fotbalistului său.

Afla mai multe despre: cfr cluj 

viewscnt
Articole similare